2015. október 30., péntek

Előkerült a Kiválasztott 2. rész produkciós jegyzete (is)

Az IS szócska azért, mert ebből is volt már hasonló korábban is. A Futótűz produkciós jegyzetét ITT foglaltam össze röviden, a Kiválasztott 1. részéét pedig ITT, de úgy látom, abból már fordítottam részleteket. Ilyesmit most is tervezek, mert izgi az anyag, viszont közel 100 oldal. Oké, ebből 40 oldal az érdemi rész, azután a stáblista van minden részletre kiterjedően.

Most nézzünk megint egy összefoglalót, egyfajta tartalomjegyzéket. 
  • Hivatalos oldalak, szűk szereplőgárda, szinopszis, önfényezés
  • Részletes történetvázlat az első három film történetével és a stábtagok kiegészítéseivel
  • A stábtagok gondolatai a befejező részről: Jennifer Lawremce, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Donald Sutherland, Sam Claflin, Julianne Moore, Jena Malone, Willow Shields, Natalie Dormer, Mahershala Ali
  • A Kapitólium Lángra Lobbant - a Kaptiólim díszletterveiről
  • Az Utolsó Megjelenés - Frizura és Smink
  • Fokozzuk az Akciót a Végsőkig
  • Stábtagok életrajzai
  • Állítólag kiderül az anyagból, hogy a Kiválasztott 2. részéhez NEM LESZ soundtrack/filmzenei társalbum, csak háttérzene, vagyis score. A stáblista alatt is egy háttérzene megy majd, ha jól veszik ki a kintiek, és amire ők gondolnak, tényleg azt jelenti, akkor Ruta altatója a Deep In The Meadow kerül elő majd újra a stáblista alatt.
  • Dr. Aurelius karakterét az előbb már elárultam, de a stáblistából az is kiderül ki takarította a párizsi stúdiót, hogy Mitchell szerepében valóban Joe Chrest látható majd, illetve, hogy SPOILER(?) ebben a részben nem láthatjuk már Snow elnök unokáját.
Amúgy a díszletekre, sminkekre, háttérmunkálatokra vonatkozó részeket félreteszem és szerintem a DVD várakozás időszakában - aki még itt lesz - olvashatja. A stábtagokkal kapcsolatos részből próbálok a napokban összeállítani egy tartalmasabb bejegyzést, azt szerintem érdemes.

3 megjegyzés:

  1. Jó választás a végefőcímdal, eddig minden részben feltűnt az érzelmesebb jeleneteknél, pont passzolni fog a befejezéshez, a kedvenc számom a sorozat összes filmjében! :)

    VálaszTörlés
  2. Kár hogy nem lesz zenei album:(( Pedig már úgy vártam!!!

    VálaszTörlés
  3. Na ne már, hogy nem lesz benne az a kislány??! Én nagyon kedveltem, mert ugye megmutatta Snow másik arcát is, illetve lehetett volna vele azért kezdeni valamit, úgy gondolom. :(

    VálaszTörlés