2015. október 6., kedd

A Kiválasztott 2. részének utolsó előzetese feliratosan

Tudom, hogy ez az előzetes most felirat nélkül is jó eséllyel érthető, de a rend kedvéért elkészítettem hozzá egy feliratot, amit fogadjatok szeretettel:

10 megjegyzés:

  1. Uhh,Köszi,elfogott a sírógörcs. :)
    Amúgy megmutattam egy barátnőmnek és emikor látta a mutánsok at összerezzent:))

    VálaszTörlés
  2. Nem éppen témába vágó, de gondoltam a legfrissebb bejegyzéshez írok.
    A facebook-csoport a tiéd Ancsi? Vagy, ha nem kit kell kérni, hogy rakjon be, mert mivel a csoport nem nyilvános, hanem zárt, nem látom a bejegyzéseket. Előre is Köszi a választ.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan nem enyém a Facebook csoport, mert én Éhezők Viadala témában nem vagyok fenn a Facebook-on, sőt IRL névvel sem egyik ilyen csoportba sem. Sőt, minden rajongói FB-dolgot szeretek elkerülni, mert marha nagy balhét csapok, ha meglátom, hogy valaki nem korrekt. Na, mindegy. Ha a csoportra kattintasz, akkor ott van, hogy kik az adminok, náluk jelentkezz, elviekben be kellene, hogy rakjanak. Ha lehet egy tippem: a Hunger Games Hungary-t válaszd, az biztosan rendben van :) A többiért nem vállalok felelősséget.

      Törlés
    2. Rendben, értem, köszönöm szépen!:)

      Törlés
  3. Nagyon Köszi, a feliratot! :) Nagyon JÓ!!!!!!! Annyira várom!
    Bori

    VálaszTörlés
  4. Hú, ez nagyon jó lett! Amikor meghallottam a zenét, elakadt a lélegzetem, majdnem bőgtem, annyira vége hangulata van. És az egész trailer, úgy, ahogy van, fantasztikus *.* a mutánsok meg... Wááá! :(
    Alig várom, hogy november legyen!

    VálaszTörlés
  5. Dejó : Köszönöm a feliratot ! Egyébként tüzetesen átnéztem az előzetest és most már tudom,hogy 1:08-nál ki vetődik hátra a robbanástól. Huh,asszem az lesz a legnehezebb része a filmnek nekem. Egyébként azon gondolkodtam,hogy vajon amikor meghal ***- szólni fog-e valami szomorú zene ? tudom ez elég hülyén hangzik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Spoilerezd már el ezt az 1:08-ast nekem, lécci, mert lövésem sincs :)
      És akkor beemelhetném a kikockázós bejegyzésbe. Készül az is hamarosan :)

      Törlés
    2. jaj ancsi bocsi,félrenéztem,azt hittem,hogy ................ prim,de megnéztem és Katniss az,bocsi ://

      Törlés
    3. Ja, tényleg, ez legutóbb megvolt nekem, de szerintem dublőr csinálja, ezért is nehéz kitalálni. Amúgy nemigen van miért elnézést kérned :)

      Törlés