2014. április 16., szerda

Több száz statisztát keresnek a Kiválasztott berlini forgatására

Jó, ha nagyon őszinte akarok lenni, bevallom, hogy nem ezer százalék, hogy a Kiválasztottba, de vajon milyen más "nagy hollywood-i produkció" forog még Berlinben a közeljövőben, amihez ilyen mennyiségű statiszta kell, ráadásul olyan, amihez még vékonyabb típusokat is keresnek. Nos, íme a felhívás.


"Egy nagy hollywoodi produkcióhoz keresünk színészeket, amelyet Berlinben forgatnak a Babelsberg stúdióval együttműködésben. A forgatás nyár elején zajlik majd stúdióban és Berlin/Brandenburg környékén. Sajnos pontosabbat nem mondhatunk ennek a valóban nagyszabású produkciónak a forgatási időpontjáról. Körülbelül ezer statisztára lesz majd szükségünk, főként 18 és 65 év közöttiekre. Karakterarcokat és hétköznapi embereket keresünk, nem kell, hogy a jelentkező modell legyen! Leginkább Berlin/Brandenburg környékén élő embereket keresünk, többnyire férfirakat, bármilyen etnikumból, lehet afrikai, ázsiai (kínai, vietnám, filippino, japán), arab/perzsa, észak-európai, török, dél-amerikai, latin-amerikai, spanyol és több afro-amerikait. A kaukázusi típusú emberek jelentkezését is várjuk! Leginkább férfiakat keresünk, de nők jelentkezését is várjuk, akiket szintén behívhatunk a forgatásra.
Minden jelentkezés esetén fontos a vékony testalkat! Egyéb korlátozás nincs, a film nem történelmi, senkinek nem változtatjuk meg a frizuráját, sőt, a tetoválás, piercing sem akadály. A forgatás 1-3 napig tarthat és napi 55 euró fizetést tudunk biztosítani érte. Ha valakinek több ideje van, nem kizárt, hogy 3 napnál hosszabb időre is igénybe vegyék jelenlétét.
A válogatás 2014. április 26-án zajlik a DELPHI FILMPALAST Kant Strasse 12a 10623 Berlin-Charlottenburg-on. A válogatásra előre nem kell jelentkezni, csak a helyszínen kitölteni egy jelentkezési lapot, készül 3-4 fénykép, majd lehet várni a hívást. A meghallgatáson nem kell énekelni, táncolni vagy bármit előadni." 

Forrás: http://www.agentur-filmgesichter.de via Jabberjays.net

10 megjegyzés:

  1. ÚÚ *.* De elmennék oda, ha tehetném *.* . Itt miért nincsen ? :O :( :D
    Ancsi nem jelentkezel ? :D

    VálaszTörlés
  2. Ilyenkor de utálom, hogy nem lehetek ott :(

    VálaszTörlés
  3. Úgy elmennék tömegnek. :D Kár, hogy nem vagyok berlini, se férfi, se kifejezetten vékony... amúgy stimmel minden. XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak berlini, meg férfi nem vagyok. A kifejezetten vékony kategória nem lenne gond :))

      Törlés
    2. Én se vagyok egy nagyon vaskos típus, de azért egy erős átlagosnak mondanám magam. :D

      Törlés
  4. Akkor gondolom valamelyik körzeten belül lesz a forgatás, gondolom ha a kapitóliumi jelenetekhez keresnének, akkor tetőtől talpig megváltoztatnák a külsejüket. (No shit, Sherlock)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg oda azért kellenének gyerekek, idősek, nők is... ezek, ha megnézed, kifejezetten katonakorú férfiak. :D

      Törlés
  5. szerintem harcijelenetet vesznek fel mivel főleg férfiakat keresnek. de nekem kicsit gyanús, hogy piercing és tetoválás is lehet, inkább vallana ez egy Beavatott filmre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én inkább arra gondolnék, hogy azért maradhat a tetkó, meg a piercing, mert nem igazán közelieket, hanem tömegjeleneteket akarnak majd felvenni és azokat majd távolról mutatni, amikor pedig nem olyan feltűnő. De igen, a férfiak miatt elég valószínűnek tűnik, hogy háborús jelenetek felvétele várható Berlinben.

      Törlés
  6. Azééért 55€ csak úgy naponta azért, hogy ott legyél a tömegben... Biztos sok lesz a jelentkező :D

    VálaszTörlés