2014. április 23., szerda

Sam Claflin nagy mennyiségben

Holnaptól játsszák a mozik az Elnémultakat, Sam legújabb filmjét, és mivel ez is Lionsgate termék, a gyártóink is erre vannak rápörögve, ahelyett, hogy elindítanák végre a Kiválasztott promót. Persze igyekszek türelmes és kitartó lenni, és azért folyamatosan hozni valami frisst, így van ez most is, amikor Sam Claflin videóinterjúkat hozok Nektek, és igyekszem lefordítani belőle az Éhezők Viadala vonatkozásokat.

1. A Josh Hutchersonnal való barátságáról


A videó elején az Elnémultakról van szó, ismét azt a témát ragozza Sam, hogy milyen nehéz volt úgy forgatni, hogy felvétel közben ők nem hallották azokat a hangeffekteket, amiktől egy átlagos néző frászt kap mozizás közben. Sőt, nekik inkább arra kellett ügyelniük, hogy el ne nevessék magukat egymás rémült arcát látván.
Megkérdezik, hisz-e a szellemekben. Sam mindenesetre nyitott a témában, sok történetet hallott már családtagoktól, barátoktól, és ezek nagy érdeklődéssel töltik el, mert ő maga nem élt át hasonlót, így pedig nehéz hinni bármiben is.
És hogy mit várhatunk a Kiválasztottól novemberben? Nos, Sam nem akar lelőni nagy titkokat, de aki olvasta a könyveket, annak él egy kép a fejében arról, milyenek lesznek a dolgok, ő pedig már látta is ezeket, és ez nagyon izgalmas. 
Akkor még mindig számíthatunk arra, hogy nagy haverok maradtok Josh-sal?
Ez esetben is úgy történnek a dolgok, ahogyan a könyvben le van írva, az ő karaktere pedig nem tölt el túl sok időt Josh-éval, amiért ugyan megszakad a szíve, de azonkívül nyilvánvalóan sok időt töltöttek együtt, szóval a "szerelem" még mindig tart.

Az ugrás után még három videó, ígérem, érdemes kattintani :D



2. Stef Dawsonnal való kapcsolatáról


A Digital Spy interjújában Sam elmondja, hogy a Futótűz Los Angeles-i premierjén találkoztak először Steffel, de twitteren már akkor felvették a kapcsolatot, amikor kihirdették a szerepet. A Futótűz premierje után együtt töltötték az éjszakát, persze nem szó szerint ;) Szóval egész este együtt lógtak, onnantól kezdve pedig, ahogy a lány megjelent a Kiválasztott forgatásán a legjobb barátok lettek. Stef nagyszerű lány.
A videó másik felében arról beszél Sam, hogyan változott az élete a Futótűz forgatása, de leginkább megjelenése óta: azóta igazából rejtőzködik, vagy szállodákban van vagy ugye a forgatáson volt vagy az Elnémultakat promózta. Mindenesetre nagyon ritkán élt a lehetőséggel, hogy nagyközönség elé lépjen. Nem igazán érzi úgy, hogy megváltozott volna az élete.

3. A KLTA műsorában


A KLTA műsorában először arról beszélnek, hogy az MTV Movie Awards-on jelölték a Legjobb Félmeztelen Megjelenésért, ám a díjat végül Zac Efron nyerte meg. Sam megerősíti, hogy igen, és megérdemelten. Számára igazán rémálom, ha levetkőzve kell színpadra vagy kamerák elé állni, ezért nagy örömmel fogadta, hogy Zac nyert.
Mi ösztönözte Sam-et, hogy jó legyen ebben a jelenetben? Igazából az, hogy adott volt a forgatókönyv, amelyben szerepelt egy félmeztelen jelenet, amit meg kellett csinálni. Ez már önmagában is motiváló, de ehhez sokat hozzátettek a rajongóktól érkezett negatív visszajelzések, amelyeket a szerepre való kiválasztása után kapott. Emiatt aztán még keményebben dolgozott, be akarta bizonyítani, hogy tévedtek, akik úgy vélték, nem alkalmas a szerepre.
Hogyan készült fel erre a szerepre? Konditerembe járt, volt személyi edzője és speciális tartott, ami nagyon egyhangú volt, hiszen hosszú időn keresztül csak csirkét evett spárgával.
Ezek után az Elnémultakra térnek át, aminek fordításától eltekintek.

4. Sam Claflin a Rettegés Mestere az MTV After Hours című műsorában

Ezt a videót már egyáltalán nem folytatom, de szerintem kép alapján is érteni fogjátok a lényeget, miszerint Josh Horowitz meghívja őt az Elnémultak kapcsán az MTV stúdiójába, ám amikor körbevezeti Sam-et, ő mindentől megijed és pánikba esik. Azt hiszem a kedvenc jelenetem, amikor baseball-ütővel szétveri a Chris Hemsworth-t ábrázoló bábut, azt kiabálván, hogy "Démon! Démon!" :D Jó szórakozást a videóhoz!!


3 megjegyzés:

  1. A 4. videó, te jó ég :DDD szerintem is az a kartonbábus rész a legviccesebb :DD

    VálaszTörlés
  2. Úr.Egy.Isten.
    Sam, hát nem vagy százas :D :D :D Ez az utolsó videó hatalmas :P Egy Oscar-díjat hozzávágnék ezért a 4 percért :)

    VálaszTörlés
  3. Jaj, mennyit nevettem ezeken. :D
    'Aaand, I'm shirtless again. Great.'

    A negyedik videó nagyon beteg, szerintem is a Chris Hemsworth-bábus rész a legjobb. Meg amikor az irodában vannak és Josh próbálja bebizonyítani, hogy Sam mindentől fél.
    '- A sheat of white paper.
    - That's how my parents died." :DDD

    VálaszTörlés