2014. április 10., csütörtök

Még zajlik az MTV Movie Awards szavazása

A hétvégén zajlik az MTV Movie Awards díjkiosztó gálája, amelyen több jelölést is kapott a Futótűz és annak szereplőgárdája.

Az erre való szavazásra buzdításként az Éhezők Viadala háttérstábja néhány naponta nagyon klassz motivációs képeket tett ki Twitterére/Facebookjára, ezeket hoztam most megmutatni azoknak, akik nem követik a kommunikációs csatornákat. Picit amúgy ki akartam várni, hogy hátha lesz még a héten újabb képecske, de legfeljebb pótlom majd velük a bejegyzést. Az viszont épp ma derült ki, hogy kedvenc "fiaink" Josh Hutcherson és Sam Claflin részt vesznek a díjátadón, szóval egyrészt legyetek résen, másrészt természetesen hétfőn hozom majd a képeket, eredményeket :))
Most pedig először egy kép, amin összeszedik, mi mindenre lehet szavazni, az ugrás után pedig az egyes, eddig kitett képek kategóriánként:



Jennifer Lawrence jelölt a Legjobb Női előadás kategóriájában:

Josh Hutchersonra a Legjobb Férfi előadás kategóriában szavazhatunk:

Most nem tudom, hogy ez eredetileg is a jelölések között volt-e vagy egy petíció árán érték el a szavazók, hogy bekerüljön, de lehet szavazni, hogy Katniss legyen kedvenc karakterünk. ÉS talán érdemes is, mert nagy versenyben van ám a Beavatott Trisével :))

Sam Claflin a Legjobb Félmeztelen megjelenés kategóriájában jelölt:

Elizabeth Banks pedig a Legjobb Filmes Átváltozás kategória díját nyerheti el:

4 megjegyzés:

  1. szavazás ezerrel!

    VálaszTörlés
  2. Olyan zavaró, hogy a Kedvenc Karakter kategóriában csak Twitterrel lehet szavazni! De az még zavaróbb, hogy Tris áll per pillanat nyerésre! :/ Ezt nem hagyhatjuk! :D
    #VoteKatniss

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt feleslegesen VoteKatniss-szezel, és már most jelzem, több hasonló megjegyzést nem is engedek ki. Amúgy Facebook-on is lehet állítólag, a csoport is tele van unatkozó kislányok szavazataival.

      Én úgy vagyok ezzel, hogy marhára hidegen hagy, hogy egy ilyen díjkiosztón ki nyer, vagy ki nem. Ettől nem lesz egyik vagy másik karakter jobb. Azt pedig, hogy kedveljük őket, nem veheti el tőlünk senki.
      Az viszont naivitás, ha bárki is azt gondolja, hogy néhány magyar rajongó megfordíthatja az állást. Majd kinti rajongótársaink megteszik helyettünk. Persze nem akarom mondani, hogy ne szavazzatok, de ebbe ennyi időt és energiát ölni, ráadásul mások által is követett felületeken ipariban nyomni szerintem elég gyerekes dolog.

      Törlés
  3. Hát nem úgy tűnik, hogy ebből előzetes lesz...vagy akár egy still. Na majd Cannes! :) Vagy is merem remélni!

    VálaszTörlés