2014. április 20., vasárnap

Búcsúvacsorák Atlantában és a stáb már úton van Párizsba

Aprócska - leginkább Twitter - infók következnek csak a produkció háza tájáról, amelyről már korábban olvashattátok, hogy Nina Jacobson bejelentette, hogy vége a forgatás atlantai részének.

Nina tweet-jében köszönetet mondott az amerikai stábtagoknak és Francis Lawrence-nek, aki mindannyiukat nagyban ösztönöz. Francis, aki korábban nem használta élénken a szociális média ezen eszközét, szintén bejelentkezett egy tweettel:

Nagy-nagy köszönetemet szeretném küldeni az atlantai stábtagoknak.
Mindannyian hiányozni fogtok, bár a szeszélyes időjárás az nem. Irány Európa!
Forrás: Francis Lawrence Twitter

A film szereplői Atlanta-szerte búcsúvacsorákat tartottak: Jennifer Lawrence a rendező Francis Lawrence-szel és Jon Kilik producerrel a Buckhead városrészben található Umi Sushi-ban szusizott csütörtök este. A stábtagoknak törzshelyévé vált ez az étterem, ahol Fuyuhiko Ito főszakács különleges búcsúvacsorával kedveskedett ismert vendégeinek.

Kicsit arrébb Natalie Dormer a Veni Vidi Vici nevű étteremben vacsorázott, sőt képet is készítettek menedzserével, Madison Burch-csel.

Forrás: AccessAtlanta


A stábtagok aztán - előzetes elképzeléseimmel ellentétben - még egy húsvéti szünetet sem tartottak (legalábbis nem családjaik körében), mert tegnap már az atlantai reptéren látták őket a helyi tudósítók, amint Párizsba veszik az irányt. Paparazzi fotók ugyan nincsenek az eseményről - ezeket amúgy sem szokásom megosztani ugye, csak egy tweet, amely ezt "bizonyítja". Íme:

Jennifer Lawrence-t, Francis Lawrence-t, Woody Harrelsont és Josh Hutchersont
látták ma délelőtt, amint elrepülnek Párizsba.
Forrás: ATLWood Twitter

Az európai forgatásról tehát eddig annyit tudni, hogy Párizsban és Berlinben zajlik majd. Berlinben a Lionsgate a hatalmas Templehof Repülőtéren forgat majd, Párizsban pedig külvárosi tereken vesznek fel - valószínűleg harcjeleneteket (cikk ITT). Párizsban Snow elnök egyik bizalmas emberét, Antoniust alakító Robert Knepper is csatlakozik a stábhoz, Berlinben pedig több száz statisztát keresnek nyár elejére. 

Tegnap felfedte magát egy egykori szereplő, Marian Green is, aki tweet-jei alapján visszatért a sorozat forgatására:

A 9. körzet győztese visszatér, hogy kísértse Snow elnököt.
Így van - dolgozom az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. részén.
A rajongók aztán rákérdeztek, hogy milyen formában láthatjuk majd a filmben, flashback-ként vagy másik karakterben, úgyhogy a kétségek eloszlatása érdekében Marian újabb tweet-et írt: 

Nem a 9. körzet győzteseként térek vissza az Éhezők Viadala: A kiválasztottba,
de azért bosszút állok Snow elnökön!
Forrás: Marian Green Twitter
A színésznő később még azt is megerősíti, hogy névtelen karaktert alakít, tehát nagy valószínűséggel a kaszkadőr munkákba segít be. Aki nem tudná hova tenni a színésznőt, ITT olvashat vele egy rövidebb interjút még a Futótűz kapcsán.

A Kiválasztott filmek forgatása várhatóan júniusban ér véget.

6 megjegyzés:

  1. Natalie haja szépen visszanőtt már. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegyük hozzá, úgy van ez kitalálva, hogy simán el tudja fedni a hajával a borotvált részt, szóval, ha forgatott a napokban (mert különben mi másért lenne Atlantában), akkor biztos nem nőtt vissza a haja, csak rá van fésülve a többi :)

      Törlés
    2. Jaa, óh... cseles ez a nő. :)

      Törlés
  2. Kíváncsi leszek erre a kísértésre *.* :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem olyan fene nagy dologra nem kell gondolni, csak kaszkadőrmelót végez szerintem, esetleg a katonák egyikét alakítja, hasonló. De el tudom képzelni, hogy lelkes, amiért ismét részt vehet a produkcióban :)

      Törlés
    2. Jaaa, köszi. Én valami szellemekben gondolkodtam. Hülye fejem :D

      Törlés