2013. augusztus 12., hétfő

Mire várunk/számíthatunk a héten?

A Comic Con óta most először érzem, hogy visszaestek a hírek utolértem magam, ám azért bízom benne, hogy lesznek dolgok, amelyek megjelennek a héten. Nézzük, mire van remény:
  • Moviefone interjú. Másfél hete volt ugyanis egy felhívás, amelyben a rajongók feltehették kérdéseiket Jennifer Lawrence-nek, Josh Hutchersonnak, Sam Claflinnek és Jena Malone-nak.
  • Ugyanitt volt elejtve, hogy Josh Hutchersonnal is készül egy Seventeen interjú. Állunk elébe, ugye? ;)
  • MTV News interjú. Josh Horowitz gondolom nem csak fagyizott Francis Lawrence-szel, Jane Malone-val és Sam Claflinnel. Márpedig, ha ő beszélget valakivel, abból rossz anyag nem lehet :)
  • Holnap már kereken csak 100 nap választ el minket a Futótűz filmváltozatának bemutatójáig, és a Lionsgate komoly visszaszámlálási kampányt és bejelentés-sorozatot ígért. Jó eséllyel folytatódik a filmzenei album előadóinak felfedése (hűűű, ezt néha "viccesen" szokták csinálni, de azt most ne tegyék meg velünk), de ki tudja, mire készülnek.
  • Akár a Kiválasztott szereplőit is elkezdhetnék lassan kiszivárogtatni.
  • Ami engem illet, én a Fanfiction 4. fejezetével harcolok, valahogy nem haladok jól, de majd összeszedem magam ;)
  • UPDATE: És igen, ahogy az előző bejegyzésben láthattátok, Jennifer Lawrence látható a The Vogue szeptemberi számának címlapján, így várható volt egy hosszabb interjú is, ami azóta elő is került, épp annak fordításán dolgozom. Szeretnék belőle valamit már ma este mutatni de csillaghullás is lesz ;)
Remélem, nem fogunk unatkozni :)

4 megjegyzés:

  1. A legnagyobb boldogság számomra az lenne, ha bejelentenék, hogy Florence + The Machine is lesz az albumon. :P

    VálaszTörlés
  2. Én is örülnék ha a Florence + The Machine is rajta lenne:D Már nagyon várom a holnapot!:)

    VálaszTörlés
  3. Én is már alig várom a holnapot. :))

    VálaszTörlés