2013. augusztus 30., péntek

Az egyik naptárkép még jobb minőségben

Az MTV hozta le az egyik új jelenetfotót jobb minőségben azok közül, amelyeket a Futótűz naptárban láthattunk már korábban.

Forrás: MTV
Van amúgy hozzá cikk, de első blikkre nem éreztem túl magasnak az információtartalmát ahhoz, hogy érdemes legyen lefordítani, hiszen alapvetően a készülő filmről szól, hogy mire számíthatunk benne, azzal kapcsolatban pedig képben vagyunk szerintem.

6 megjegyzés:

  1. Na, akkor beszéljünk erről is.
    Csak szerintem tramplik a ruhák és egy Győzelmi Körútra nem nadrágban és kötött pulcsiban képzeltük el a megjelenést a könyv alapján vagy az én készülékemben a hiba?

    VálaszTörlés
  2. Nem a te készülékedben van a hiba.Én is így látom, megnyugtatlak :)
    Valami elegánsabb és divatosabb valóban jobb lett volna.

    VálaszTörlés
  3. Igen, tényleg nem a te készülékedben van a hiba. Én sem ilyennek képzeltem el a ruhákat, főleg mert a könyvben főleg ünnepies ruhákat ír. Viszont az első előzetesben sem ruhában van hanem felsőben meg nadrágban. De lehet, hogy én tévedek. Nem tudom.

    VálaszTörlés
  4. Én ilyen estélyi szerű ruhákat látok magam előtt, ha a Körútra gondolok... :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár egyetértek veled. Összekevertem az estélyi ruhákkal. Bocsi. :(

      Törlés
  5. Én is elegánsabbnak képzelem el őket, hiszen ünnepélyekre mennek. Ez a kötött pulcsi farmer kombináció egy otthoni délutánra jó. Nekem az előzetesből nem tetszettek a ruhák, túl giccsesek számomra. Én egyszerűbb, de elegánsabb összeállításokat szerettem volna látni.

    VálaszTörlés