2013. augusztus 4., vasárnap

Innen-onnan, 62.

Na visszatértem pár napos kiruccanásomból, kicsit kevéssé tudtam az elmúlt napokban posztolni, de remélem, ez nem volt túl feltűnő, mert voltak bekészített anyagok. Ezúttal újabb adag kis hír Innen-onnan, ahogyan azt már megszokhattátok.

Jennifer Lawrence egyik készülő filmjéből, az American Hustle-ből láthatjuk most az első jelenetfotót. Kicsit más arcát mutatja Jen, mint amit megszoktunk, de pont ezt szeretjük benne, hogy ilyen ezerarcú. Számomra ettől igazán jó színésznő:


Ha valaki helyre akarja tenni a filmet, ITT keresheti vissza, miről is van szó, illetve a Filmtrailer oldalának adatlapját ajánlom még, de úgy nézem, felpörgött a film promója, hiszen megjelent egy promófotó is belőle Jennifer karakterével, illetve a héten került elő az első előzetes is.



A pasik a folytatásban :)



Liam Hemsworth-ről továbbra is a Paranoia kapcsán érkeznek hírek, képek, TV Spot, és talán némi remény a magyar bemutatóra, amely a Joy cikke szerint október 3-tól látható a magyar mozikban. Mondjuk ez alapján még nem rohannék a mozikba jegyet venni rá (értsd: nem vagyok meggyőződve a forrás hitelességéről), de reménynek nem rossz :)

Innen először is van egy TV Spotunk, illetve több is, amelyeket a film Youtube csatornáján megnézhettek, de egyet be is ágyazok:


Liam Hemwsorth-ről a film sajtókonferenciájáról jelentek meg még képek, abból is hoztam ízelítőt:

Forrás és még több: LiamHemsworthBrasil

Akinek pedig még ez sem elég, annak egy kulisszák mögötti videót tudok még ajánlani Liam-mel, amelyet ITT nézhettek meg. 

Joshról nincs most hírünk, aki azonban nehezen viseli nélküle ezeket a forró napokat, annak EZT a képet tudom ajánlani, ami egy rajongóval készült.


Bár Wes Bentley Insterstellarban való újabb megjelenéséről is nemrégiben kaptunk hírt, ennek ellenére újabb filmszerep-szerződéséről hallani az Éhezők Viadalában Senecát alakító színésznek.
Wes Bentley a Welcome To Me című filmben is látható lesz majd.
A vígjáték dráma a hírességet követő társadalmi őrület túlzásaira próbál rámutatni majd a filmben, amely egy skizofréniás nőről szól (Kristen Wiig), aki megnyeri a lottó főnyereményét, majd arra költi az összes pénzét, hogy egy kábeltévé csatornáján olyan beszélgetős műsort készít, amely csak róla szól.



Alexander Ludwig is látható a Lone Survivor (emlékeztető ITT) című filmben, és annak előzetesében is, amelyet itt láthattok:



Leven Rambinról a Percy Jackson filmből került elő újabb jelenetfotó, és aztán sok minden más is, például jelenet a filmből és képek a premierről. Elsőként íme a still:

Forrás: JustJared Jr

Íme egy részlet is a filmből, főszerepben Levennel:


És már megvolt a film premierje, amelyről mind Leven Rambinról, mind pedig Stanley Tucciról érkeztek képek. Stanley Tucciról a New York-i, Leven Rambinról pedig a Los Angeles-i premierről láthatunk képeket:

Forrás és még több: Zimbio és Zimbio

Stanley Tucciról a Transformers 4 forgatásán is készültek képek Detroitban, amelyeket szintén láthattok:


Dayo Okeniyi július 30-án vett részt a The Spectacular Now premierjén, erről is vannak képi bizonyítékok:

Forrás: Zimbio

Dayo Okeniyi egyébiránt Atlantában forgat, ezért aztán több helyi újság is beszélgetett vele, ám ezekből az interjúkból majd minden valószínűséggel külön bejegyzés készül majd, ez anélkül is elég hosszú.


És végül még egy hír, ami ugyan nem projekt, és gondolom, sokan esetleg bele is futottatok: Sam Calflin megnősült. Nos, a hír nem hivatalos, mint ahogy EZEK A KÉPEK sem, ezért nem teszem be, csak linkelem őket. Nekem gyanús a helyzet, szerintem egy lagzi igényesebb helyen zajlik, ráadásul, ha tényleg a saját esküvői tortájukat vágnák, nagyobb lenne irányukban az odafigyelés, a hűhó, a csillogás. De a hírt több helyen olvastam, annak hajlamos vagyok hinni, bár jelentősége a mi szempontunkból nincs, szóval nem a bulvárfaktor miatt kapjátok, hanem csak, hogy képben legyünk Sam kapcsolati állapotával :)

1 megjegyzés: