2013. augusztus 19., hétfő

Kis hírek délutánra

Ha emlékeztek, valamikor előkerült egy sajtóközlemény a CoverGirl és a Lionsgate együttműködéséről egy Futótűz termékcsalád kapcsán, most ennek eredményei kerültek elő. Illetve nem is konkrét termékek, hanem egy reklámfilm és két kép. Íme a reklámfilm:



Aztán előkerült két kép, az 1. illetve 4. körzet ihlette sminkről, ezeket is megmutatom:


Hát, én részemről erről többet egyelőre nemigen szeretnék, nem érzem nagyon Éhezők Viadala közelinek. Ha esetleg egyértelmű lesz, mely konkrét termékek vásárolhatóak meg (akár itthon is?) a márkán belül, akkor jelzek, meg mondjuk linkeket kapnak az érdeklődők, de nem vinném az oldalt ebbe az irányba.

Ahogy a Capitol Couture irányába sem, de azért az érdeklődők tudjanak róla, hogy a CC weblapján ma fog megjelenni a magazinjuk Nyári kiadása Zoetic Sol néven. Az érdeklődők IDE kattintsanak majd. Én csak akkor hozok innen bármit, ha eléggé szorosan kapcsolódik a sorozathoz.


És egy utolsó kis hírecske: A last.fm weblapja alapján arra lehet következtetni, hogy a Coldplay augusztus 26-tól hallható Atlas című száma 3 perc 27 másodpercig fog tartani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése