2015. november 2., hétfő

Új jelenet és TV spot

Próbálom követni a jelenetek sorát, de a Rajongói rendezvényen bemutatott két jelenet (A Finnick esküvője és Igaz vagy nem igaz) még mindig nem került elő értelmes minőségben, de holnap hivatalosan is megjelenik a rendezvény videóanyaga, remélem, abból kivágható lesz vagy annak kapcsán a két jelenet is felkerül a YT-ra. UPDATE: A stúdió megerősítette, hogy nem akarja online megjelentetni az esküvői videót :( Pedig szép. De hátha akkor a másikat láthatjuk.
Az UPDATE update-je: ITT - rajongói reakciókkal körítve és jobbára csak kis képernyőben bár, de az Igaz vagy Nem igaz jelent megtekinthető.

Most egy újabb jelenet érkezett, amelyben Finnick esküvőjén Katniss és Johanna beszélgetnek igen jelentős témákról. Vigyázat, SPOILER!


Van egy új, 15 másodperces TV spotunk is, de még ebbe a 15 másodpercbe is került új jelenetrészlet:


És végül egy ajánló, amely szerint néhány Egyesült Államokbeli IMAX moziban az új James Bond film előtt is levetítenek egy jelenetet a Kiválasztott 2. részéből.

2 megjegyzés:

  1. Jóég. Most láttam egy vadiúj tv spotot youtube-on. Kameásat,de remélem hamarosan felkerül yt-a. És néhány jelenet O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a YT-on láttad, hogy tud jobban felkerülni oda? :)
      A jeleneteket meg csak normálisba vagyok hajlandó kitenni, telefonos meg egyéb gáz verziósokat én is láttam már, de azzal még várunk vagy max link megy rá.

      Törlés