2015. november 18., szerda

Még két képkocka a film előtt

Bár jó néhányan már a legtöbb képkockát látni fogjuk órákon belül, még kettő új, a film előtt utoljára.Számomra némi aggodalomra ad okot a Jabberjays aktuális kritika frissítése, amely már korántsem olyan fényes, mint a korábbiak. Én azt mondom, ne várjon senki túl erős filmet és reméljük, hogy nem fogunk csalódni. Mert én azért komoly várakozásokkal ülök be a moziba... Ja, és sok-sok papírzsepivel. Jó mozizást mindenkinek !!

10 megjegyzés:

 1. Hihetetlen, kevesebb mint 4 óra, és bent ülök a teremben. Olyan furcsa gondolataim vannak egész nap, semmire sem tudok koncentrálni, teljesen máshol járok. :) De kiérdemeltük, eljött a nagy-nagy nap!

  Mindenkinek nagyon jó mozizást kívánok mára, és a következő napokra! :)

  VálaszTörlés
 2. Én majd csak pénteken megyek, mert feliratos csak akkor lesz, ha eddig kibírtam akkor ez a pár nap már mind1. Egyébként én is hallottam véleményeket a filmről és nem tudom, eddig úgy mindenki egy erős közepesre értékelte, ami számomra érthetetlen. Általában nem értek egyet a kritikákkal szóval remélem jó kis film lesz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Magyar kritikát amúgy nem vagyok hajlandó olvasni - és most már külföldit se. Magyar kritikát ne is küldjetek, kivéve, ha valaki sajtónak dolgozik és rajongói szemmel írt cikkét szeretné az oldal olvasói figyelmébe ajánlani.

   Mindenesetre mindenki képes és alkalmas saját véleményt alkotni, szóval várjuk a filmet.
   Nekem már csak 2 és fél óra :))))))))

   Törlés
  2. Sajnos a magyar kritikusok többsége még a könyvet sem fogta a kezében. És éppen ezért nem igazán érdekel mit mondanak vagy írnak, de azért mindig belegondolok mi van ha igazuk van.

   Jó mozizást Ancsi :) És nagyon várom a véleményedet. :)


   Törlés
  3. Én még az Alkonyat filmek idején tanultam meg, hogy magyar kritikusoktól nem olvasunk kritikát. Aztán az első két Éhezők Viadala filmé rendben volt, a Kiválasztott 1-et már kevésbé szerették. Mindezzel együtt nem vagyok hajlandó azt olvasni, hogy szerintük szar.
   Ha én jól érzem magam rajta, az a lényeges.

   Törlés
  4. Nekem nincs problémám a kritikákkal, akkor se, ha negatívak. A probléma akkor van, ha egyfajta lenézés párosul hozzá, vagy ami még rosszabb bunkó stílus.

   Törlés
 3. Jó mozizást Dominik, és minden szerencsésnek, akik mindjárt megpillanthatják a film első képkockáit :)

  VálaszTörlés
 4. Az új kritikák valóban aggasztóak...

  VálaszTörlés
 5. A kritikakkal várok meg egy kicsit. Majda. Film utan. Irigylem azokat akik ma mennek

  Mindenesetre jo szórakozást mindenkinek es neked is Ancsi.(nagyon varom majd a beszamolodat)
  Marci

  VálaszTörlés
 6. Hehe. Brit forrásomék csak éjfélkor látják. :) Mennyire jók vagyunk már, hogy mi 8-fél 9 körültől :)

  VálaszTörlés