2015. november 19., csütörtök

Videóinterjúk a három főszereplővel

Bár eredetileg már nem nagyon akartam kitenni videóinterjúkat, mert írásban is van rengeteg anyag, félretettem párat, amelyek izgalmasnak tűntek. Ma amúgy csak azért esik majd vissza az áradat, mert tegnap felelőtlen módon én is moziztam, ma későn érek haza melóból és itt van teljesítőképességem határa. De összekapom magam ígérem, és a hétvégére egyenesbe kerülök, de addig is olvasgathatnak/nézegethetnek videókat azok, akik épp nem moziznak.
Este érkeznek a New York-i premier képei is, az is lezajlott tegnap.

Az első videóban a srác tetszett, aki interjúvolja őket. Nagyon cuki. ;) egy 7 másodperces kihíváson kell megfelelniük, amikor is a sorozattal kapcsolatos kérdésekre kell válaszolnia a három főszereplőnek 7 másodpercen belül. Nagyon jó hangulata van a videónak, tényleg érdemes megnézni :)


Összefoglaló és még egy másik videó a folytatásban.


A videó elején arról beszélnek, hogy nagyon jól érzik magukat, nem panaszkodhatnak. Túl vannak a berlini világpremieren, ami nagyszabású volt és nagyon jól sikerült, de alapvetően is élvezik, hogy találkozhatnak a rajongókkal és izgatottan várják, hogy a rajongók is láthassák az utolsó filmet. A riporter srác elmeséli, hogy ott volt A Kiválasztott 1. rész premierjén tavaly Londonban és a fények meg zene, meg ezek szintén nagyon nagyszabásúak voltak, és megkérdezi, hogy a főszereplők nem érzik-e magukat időnként az Éhezők Viadalában? Nem, mert itt nem kell szembenézniük a halállal, mondja Jen. A srác elmondja, hogy látta a filmet, nagyon tetszett neki és hogy nagy rajongója a könyveknek. Jen erre megkérdi, hogy hány éves, mire a srác közli, hogy ő 24, Jen meg mondja, hogy ő 25. Josh megjegyzi, hogy a srácnak tisztelnie kell Jent, mert Jen az idősebb :)
Úgy 3 perc környékén jutunk el oda, hogy Dan aki nem lobbant lángra [Danisnotonfire - a srác felhasználó neve], bejelenti a 7 másodperces kihívás játékot és elmeséli a koncepciót, miszerint egy-egy kérdés megválaszolására 7 másodperc áll rendelkezésére a triónak. Elviekben könnyűek lesznek a kérdések.
- Liam, nevezz meg három Kiválasztottat, akik a történet egy pontján az Éhezők Viadalán szerepeltek?
Liam: - Katniss, Haymitch, Peeta - jó válasz!
- Josh, Caesar Flickerman stílusában meséld el, hogy érzed magad!
Josh [Caesar Flickerman stílusában]: - Csodálatos, hogy itt lehetek! - jó válasz!
- Jen, rangsorold a négy Éhezők Viadala filmet érzelmi szempontból a legkevésbé érzelmestől a legérzelmesebbig?
Jen belekavarodik, leblokkol :) - Sikertelen próbálkozás.
- Liam, betűzd visszafelé a MOCKINGJAY szót!
- Y, A, K, C, I, O, M, G. Sikertelen próbálkozás, még csak a közelében sem volt, teljes katasztrófa - mondja a srác :)
- Josh: Mi lenne Peeta legidiótább e-mailcíme?
- Ibakeyourbread2047@aol.com [megsütömakenyered2047@aol.com] - Jó válasz!
Jen: Győzz meg arról, hogy Snow elnök semmi rosszat nem követett el!
- A gonosz zsarnoki kormányzatokat valakinek vezetnie kell. Ő pedig... - Lejárt az idő, de azért elfogadják. :)
Aztán a végén a srác jutalomként, amiért teljesítették a feladatot, átad nekik egy muffint, amire Fecsegőposzátát rajzolt. A muffint Liam veszi át, de Jen pillanatokon belül elkezdi befalni elfogyasztani :)))
Végül Josh és Liam még közös erővel kibetűzik visszafelé a Mockingjay szót :)

A következő videót nem a riporter miatt választottam. ;) A téma jópofa. Igaz vagy nem igaz-t játszanak pletykák kapcsán.


- Igaz-e, hogy Jen és Josh macskának tettetve kergették egymást a forgatáson?
- Ebben a formában nem igaz, de volt egy nyávogós macskadal, amit meg is mutatnak a videóban, amit "énekeltek".
- Igaz-e, hogy egy alkalommal Liam és Josh annyi hamburgert megettek, hogy a végén kihányták az egészet?
- Igaz. Egy alkalommal a két fiú rengeteg hamburgert megevett, ehhez Bud Light Lime-ot ittak, majd aztán még kosaraztak is egyet, ami után Josh és Liam együtt hányták ki az egészet. [Kedves kis történet...]
- Jen, igaz-e, hogy a Katpiss Neverclean volt a beceneved és hogy nem mosol kezdet mosdóhasználat után?
- Óóó, istenem, ez így nem igaz. [Josh megszagolja Jen kezét és büdösnek érzi :))]
Jen nyilvános WC használata után meg szokta mosni a kezét, otthon is csak legfeljebb szappant nem használ. A Katpiss Neverclean onnan jön, hogy az első Éhezők Viadala filmben, amikor rátették a mű sérüléseket, égésnyomokat, azokat órákig nem moshatta le magáról, így amikor este hazament, tele volt a bőre ezzel a ragasztóval, és úgy ment vissza pl a szállodába, hogy olyan volt a nyaka, mintha lenne rajta egy vágás.
- Igaz-e, hogy Liam szenvedélyesen szereti a mókusokat?
- Nem ez nem igaz. Ez onnan jöhet, hogy Liam hat évvel ezelőtt az egyik első interjújában azt mondta, hogy a mókusok szerinte olyanok, mint a rajzfilmfigurák, mert itt Amerikában látott ilyen először, otthon Ausztráliában sosem. De azóta nem mondta, hogy odáig lenne a mókusokért, szóval nem, ez nem igaz.
- Jen, igaz-e, hogy amikor először találkoztál Woody Harrelsonnal a lakókocsijában, azt mondtad: "Helló, Woody. Az ott egy szex-hinta?"
- Igaz. De aztán kiderült, hogy jóga-hinta volt. [Aki nem emlékezne a történetre, ami először immáron 3 és fél éve került ki az oldalra, ITT olvashatja el. Egyik kedvenc cikkem a kint lévő több ezer közül :)]

1 megjegyzés:

  1. Jaaaj, Ancsi, ne csináld ezt. Mindig bocsánatot kérsz, amikor valami elfoglaltságod van és kevesebb poszt van aznap. Persze, hogy elmentél moziba, erről szól az oldal! És nem a te "hibád", hogy sokáig dolgozol. Van magánéleted, és szerintem ezt mindenki tudomásul veszi és elfogadja. Ne a blog befolyásolja ezt. Mindig mindent megtettél a magyar rajongókért, akik nem tudnak angolul, azoknak ez hatalmas ajándék. Összekapirgálsz helyettünk minden apró infomorzsát, amivel sokkal élvezetesebb az egész sorozat. A tavalyi film után találtam ide, és akkor azt hittem, hogy nem bírom ki a következőig. De folyamatosan néztem az oldalt, és így elrepült az idő! És ha már itt tartunk, én is szeretném megköszönni azt a rengetegmindent, amit tettél. Nélküled kevesebb lenne az Éhezők Viadala világa. :)

    VálaszTörlés