2015. november 16., hétfő

Willow Shields Popstar interjú

A Popstar egy gyors, 10 rövid kérdéses interjú alkalmával beszélgetett a fiatal színésznővel. Nekem hiányozni fog, mert tényleg jó volt végignézni, hogyan lett a 11-12 éves kislányból, akit még az első filmben láttunk, érett, kész felnőtt nő az idei évre.


Milyen érzés tudni, hogy hó végén Az Éhezők Viadala hivatalosan is a végére ér?
Az Éhezők Viadala befejezése izgalmas, ugyanakkor borzasztóan szomorú is. Felemás érzéseim vannak. Izgatottan várom, hogy a rajongók láthassák a sorozat befejezését, de nagyon nehéz mindenkinek búcsút mondani!

Volt valami vicces vagy emlékezetes kulisszák mögötti pillanat, amit elmesélhetsz a forgatásról?
Csak arra emlékszem, hogy rengeteget nevettünk! Emlékszem, a forgatás során volt egy komoly pillanat, és Jen elkezdett viccelődni (már nem emlékszem, mit is mondott), ami annyira vicces volt, hogy Woody Harrelson a szó szoros értelmében fetrengett a földön a nevetéstől.

Nagyon közel kerültél a szereplőtársakhoz. Mit csináltatok, amikor nem forogtak a kamerák?
Ezen filmek forgatása során ez a szereplőgárda volt a legcsodálatosabb! Mindenki nagyon segítőkész volt és olyanok voltunk, mint egy nagy, boldog család. Mindegy volt, hogy forogtak-e a kamerák vagy sem.


Melyik közelgő jelenet bemutatását várod, hogy láthassák a rajongók a szélesvásznon?
Azt hiszem, ebből van jó pár. Alig várom, hogy a rajongók láthassák a film végét, amikor a lázadás eljut a Kapitóliumig. Szerintem a rajongók ezt nagyon izgalmasnak fogják találni. Ami pedig engem illet, van egy közös jelenetem Josh-sal, amire nagyon büszke vagyok.


Mi fog hiányozni Prim szerepének alakításából?
Szerintem az, hogy öt éven keresztül alakíthattam Primet egyedülálló, és számomra ez az egyik legklasszabb szerep. Ahogy Prim nőtt, úgy nőttem én is. Nem tudom, lesz-e még olyan karakter életem során, akit annyira szeretek majd, mint Primet.

Van valami szenvedélyed mostanában? (Könyvek/Filmek/sorozatok)
Épp most néztem meg a The Returned első évadát. Franciául megy és csodálatos. Csak úgy faltam a részeket. Alig várom, hogy megjelenjen belőle az új évad. És nagyon várom az X-Akták visszatérését is. Szerintem az is nagy szenvedély lesz majd.

Mi volt az idén, amit lehúzhattál a bakancslistádról?
Hogy Mark Ballas-szal táncolhattam. Csak viccelek! De az tényleg, hogy táncolni tanulhattam. Ez olyasvalami, amit mindig is ki akartam próbálni és nagyon élveztem.

Halljuk, hogy nemrég még Kínában dolgoztál. Mondhatsz arról valamit, milyen volt ott a munka?
A The Wonder című 3D-s családi kalandfilmet forgattuk. Ez egy csapat gyerekről szól, egy szivárványról, egy tragikus eseményről, majd a versenyfutással, hogy megmentsük a világot. Körülbelül hat hetet töltöttem Kínában és nagyon élveztem. Aztán Új Zélandban folytatjuk majd a forgatást. Izgalmas időszak ez is!

Melyik számot hallgatod legtöbbet az iTunes-odon?
The Counting Crows-tól a Round Here-t.

Mit üzennél a rajongóidnak?
Alig várom, hogy lássátok A Kiválasztott 2. részét. Remélem, Ti is annyira fogjátok szeretni, amennyire én élveztem, hogy a részese lehetek. Az Éhezők Viadala rajongók a legjobbat érdemlik.
Forrás: Popstar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése