2015. november 20., péntek

Újabb Éhezők Viadala nyereményjáték a Simple-lel

Nyerj egyedi bankkártyát! címmel idén is útjára indul a Simple (másik) nyereményjátéka.

A játékra 2015. november 18. 12:00 órától egészen 2015. december 31. 23:59-ig lehet jelentkezni. Lényegében adataiddal regisztrálni kell a Simple Facebook alkalmazásában [egyetlen gondom, hogy én jelenleg a Simple Facebook oldalán nem látok ilyen alkalmazást, csak Hogyan Működik-et és Házirendet, de szóljatok, ha én siklok el vmi felett] és feltölteni a mozijegyed számát, majd várni az új évet, hogy kisorsoljanak.

A játékra már 14 éves kor felett kell jelentkezni, de aki még nem töltötte be a 18. életévét, az szülője tudtával és beleegyezésével jelentkezzen, mert most még ők képviselik jogaitokat és ők járulhatnak hozzá az adataitok kezelésével kapcsolatos dolgokhoz!

A nyereményjátékban a tavalyival ellentétben idén nem egy darab 1 milliós, hanem 5 db 200.000 Ft-os összeget tartalmazó Éhezők Viadala mintás kártyához lehet hozzájutni.

A tavalyi kártya ilyen volt, gondolom az idei Kiválasztott 2. részes lesz:


Mindenkinek javaslom, hogy nagyon figyelmesen olvassa el az ITT található részletes játékszabályzatot és csak az ott megfogalmazottak tudomásul vételével regisztráljon a játékra. Bár a nyerési esély nagyobb, mint tavaly, még mindig nem túl magas, de tudjátok: Soha ne hagyjon el Benneteket A Remény !!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése