2015. november 9., hétfő

Nézzük együtt a párizsi premiert!

Ma este 19:15-től kezdődik A Kiválasztott 2. rész premierje, illetve előbb annak vörös szőnyeges bevonulása Párizsban. Van egy steram-ünk, úgy látom, nem tudom beágyazni, de ITT megtalálhatjátok!! A stream közvetítése 19:00-kor kezdődik.

Egyelőre egy ilyen hangulatképünk van csak.


Íme egy hivatalos anyag a megjelenők listájával, a múlt hetihez képest ez már egészen szerény :(Mivel egészen emberbarát időpontban van a dolog, és itt tudok lenni én is, kiteszem majd a chat-et - ebbe a bejegyzésbe - mondjuk úgy 18:30-kor!! Itt nyomon követhetitek és kibeszélhetitek magatokból a párizsi premier vörösszőnyeges megjelenéseit ééés a Kiválasztott 2. rész mozijegyvásárlós tapasztalatait - ki, mikor, hova megy, milyen formátumban nézi, stb. Természetesen ez nem kötelező, de legalább lenne rá lehetőség, hogy ha akartok, akár szervezkedjetek is.

Élő blog most nem lesz, képeket valamikor holnap (szerintem inkább délután) természetesen hozok!

A chat-hez a kérés a szokásos: kulturáltan, egymást tisztelve és ne linkeljetek!!

6 megjegyzés:

 1. lemaradtam! Teljesen elfelejtettem! :(
  Bori

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Holnap, Madrid, este 9-től :) Gyere ha tudsz. Utána a Pekinget meg Los Angelest már nem tudom bevállalni, ott csak stream lesz, meg utólag képek.

   Törlés
  2. Mindenféleképpen!!! :)
   Bori

   Törlés
  3. Én bevállalom azokat is :D

   Törlés
  4. A pekingi közép-európai idő szerint délelőtt 11-kor lesz. Én akkor melózok. Az talán kevésbé ciki, minthogy a Los Angeles-it átalszom, de én meg azt vállalom be. :) Mert másnap is dolgozom ugye.

   Törlés
  5. Én is napközben dolgozom, de a pekingit a munkahelyen nézem. Az LA-t meg egyszer kibírom :)

   Törlés