2015. november 8., vasárnap

Még négy újabb új still

Én konkrétan már nem győzöm számontartani és olyan, mintha kockánként láttam volna a fél filmet, már csak sorba kellene tenni... Kár, hogy ez esetben is sikerült átesni a ló túlsó oldalára, de ez van.

Mondjuk az 1. részben ugyanezt a képet már eladták nekünk, csak messziről.





7 megjegyzés:

  1. Az utolsó kettő azannya. A "Trió" nagyon ott van . Viszont engem Johanna és nem bántásból,de egy nyúlra emlékeztet.Látom nőtt a haja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem itt tök korrekt Johanna. Mondjuk én eredetileg is így képzeltem el, nem úgy, ahogy a Futótűzben megismertük. Illetve itt sokkal-sokkal jobb, mint kopasz fejjel. Életszerűség ide vagy oda, de az taszító.

      Törlés
    2. Szerintem is mérföldekkel jobb így, mint kopaszon, bár számomra még így sem az igazi. Én örülök, hogy a Futótűz-ben hosszabb hajjal jelent meg, könyv ide vagy oda, nekem úgy volt az igazi. :)

      Törlés
    3. Hát, amíg Finnick és Gale olyan, mintha kiléptek volna a könyv lapjairól, addig nem is panaszkodom :))) Mondjuk Gale kicsit már túl Liam-es a végére, de még ezt is meg tudom bocsátani. Az elején sötétebb volt a haja és nagyobb volt a távolság a színész és karaktere között. Kár, hogy a végére ez megváltozott..

      Törlés
  2. Mennyi idő telik el a Kiválasztott 1. rész vége és a 2. rész vége között? Mert Johanna haja elég gyorsan kinőtt.

    VálaszTörlés
  3. Most olvastam újra a könyvet. Nem említik,hogy nőtt a haja. Ugyanúgy kopasznak említik,amikor Katnissal a kiképzésen vannak. Nekem most úgy rémlik

    VálaszTörlés
  4. Szerintem a Kiképzés után a harc még simán lehet 2-4 hónap, főleg, ha belevesszük, hogy egy darabig Katniss is regenerálódik a sebeiből. A női haj havonta kb. 1 cm-t nő. Szóval ez a frizura itt nem irreális. Az esküvősnél is már nőnie kellene a hajának. De oké, nem kötök bele :)

    VálaszTörlés