2015. november 4., szerda

17:40-től kezdődik A Kiválasztott 2. rész Világpremierje Berlinben

Én valószínűleg pont akkor egy órán keresztül nem vagyok gépközelben, de azért kiteszek egy Live Stream-et is azok kedvéért, akik követni tudják az eseményt - a tegnapi NEM JÓ, nálunk nem elérhető! Katt a képre a JÓ Stream-ért!!


A Stream-en amúgy 17 óra előtt a helyszín jelentkezett élőben, állítólag az előkészületeket, mikrofon- és kamerapróbákat láthattunk, majd leállt a rendszer. Most (17:00 környékén) technikai problémákkal szembesülünk. Ebben a pillanatban örülök, hogy nem terveztem mára élő blogot és hasonló mókákat. Mondjuk kicsit komolyabb színvonalra számítottam a németektől...

Na, újabb infók szerint aggodalomra semmi ok, csak majd 17:40-kor kezdődik hivatalosan a közvetítés. A műsor elviekben német és angol nyelven is zajlik majd, de a stábtagokkal biztosan angolul fognak beszélgetni.

17:28 - Működik a Stream! :)

19:26 - VÉGE
Személy szerint - egyéb elfoglaltságom okán - lemaradtam az első feléről, aztán bár meghallgattam és próbáltam is jegyzetelni néhány interjút, annyira általánosságokat mondtak (keserédes búcsú, ölelkezős utolsó nap, három hétig tartó csatornában való forgatás, hogy az elején nem gondolták volna, hogy ekkora sikere lesz a sorozatnak, hogy Johanna poszttraumás stresszt él át), hogy nem fogom azzal tölteni az időmet, hogy azt formázzam és hasonlók, főleg, hogy folyamatban van a Los Angeles-i sajtótájékoztató anyagának fordítása, és abban már egyrészt beszélnek ezekről (a csatornában való forgatásról hosszabban is!), másrészt pedig más, korábban nem milliószor ismételt érdekességekről is olvashattok.

HOLNAP REGGEL (7-8 óra között valamikor) reményeim szerint összeállítok egy képgalériát a vörösszőnyeges megjelenésekről.

HOLNAP DÉLUTÁN pedig elviekben 18:30-tól megnézzük együtt a londoni premiert, ahol megkeressük a mi saját Peetánkat, lesz élő-blog semmitmondó interjúk (félre)fordításával, chat és minden, amit akartok! Várok mindenkit! :)

Addig a várakozóknak kiteszek pár képet a folytatásba.


Állítólag 6000-en vannak kinn.


Készül a buli.





21 megjegyzés:

  1. Und möge das Glück stets mit euch sein! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt majd később meglehet nézni yt-on?

    VálaszTörlés
  3. Na, mostanra értem vissza. Stanley nagyon klasszul nyilatkozott: Reméli, hogy Caesar Flickerman nem a televíziózás jövője, mert nincs helyén a morális értéke.

    VálaszTörlés
  4. Csak szerintem mutat túl sokat Jen dekoltázsa???
    Ancsi.prűd.hu

    VálaszTörlés
  5. Jennifer megdöntötte az 1 perc alatt adott autogramok számát. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont azon filóztam, hogy amit ő firkál, az minden, csak nem aláírás :D

      Törlés
    2. Én egy vonalnak is örülnék tőle :'D

      Törlés
    3. Ja! Mindenesetre annak is örülnék! :) :D
      Bori

      Törlés
  6. en még ilyen firkát is elfogadnak tole :D :) Koszi, hogy kiraktad a linket, megerte megnezni :)

    VálaszTörlés
  7. Haha. Nagyon egyre jár az agyatok :)))

    VálaszTörlés
  8. Nagyon király volt egyfolytában a képmetszővel szórakoztam de csak 12 kép lett normális 0 200 képből, amit készítettem:D De azok legalább tényleg
    jók:)

    VálaszTörlés
  9. Á, basszus, erről megint lecsúsztam. A holnapi is esélytelen sajna. Kár, hogy mindig hétköznapra teszik ezeket a világméretű rendezvényeket. Na, mindegy, majd nézegetem a képeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnap esetleg?? Akkor egy órával később van kezdés, fél 7 körül.
      De én is pont akkor indultam futni, amikor láttam a visszaszámlálót, hogy 3-2-1, majd a Fecsegőposzáta kitárta szárnyait. :) Alig volt szükségem önuralomra, de így is rengeteget foglalkozok/zunk vele, kell más is az életben :)

      Törlés
    2. Meglátjuk.:) megpróbálom megoldani, mert mégiscsak ez az utolsó nagy premier. Amúgy most így az utolsó film előtt közvetlenül nem sajnálom, hogy kicsit többet foglalkozok a sorozattal, mert több ilyen nem lesz.

      Törlés
  10. Na erről lemardtam, és a holnapin se tudok itt lenni .... :(

    VálaszTörlés
  11. nagyon élveztem a világpremiert! :D Sajnos a holnapi premiert nem tudom megnézni, pedig a mi Peetánkat én is kerestem volna, de hát nem tudom megoldani! :/

    VálaszTörlés
  12. Lesz olyan amelyik Pénteki vagy hétvégi napra esik?

    VálaszTörlés