2015. november 2., hétfő

10(0) Éhezők Viadala tény, 8.

De durva, hogy ebben is már mennyire a vége felé járunk. Még két kör, de gyanús, hogy nem lesz teljes a sorozat, mert szerintem voltak kimaradt napok.
  1. Gary Ross azonnal tudta, hogy Josh Hutcherson lesz Peeta, amikor az besétált az első meghallgatásra.
  2. Stanley Tucci akkor kapta meg Caesar Flickerman szerepét, amikor egy Szilveszter éjszaka összefutottak Gary Ross-szal egy New York-i étteremben.
  3. Katniss a nyílvesszőit édesapja régi bőrövébe fűzött tegezben tartja.
  4. Effie-nek minden egyes ruhadarabhoz más és más sminkje és parókája volt.
  5. Seneca bonyolultan vágott szakálla Az Éhezők Viadalában Wes Bentley saját szakálla, amelyet a sminkesek formáltak végső alakjára.
  6. Jennifer Lawrence végig Mr. Kravitz-nek szólította Lenny Kravitz-et, míg végül ez a szokás a teljes stábon belül elterjedt.
  7. Hogy Caesar Flickerman bőrébe bújhasson, Stanley Tuccinak hófehér fogakat políroztak, bőrét barnították és mindig színes parókát vett fel.
  8. A Futótűzben a kapitóliumi partyn Katniss feltűnő vörös sminket visel, hogy ezzel is jelezze Snow elnöknek, hogy benne van a "játékában".
  9. A Kiválasztott 1. részében Coin elnök szürke parókájához a husky-k szürke bundájából szereztek inspirációt a tervezők.
  10. A Kiválasztott 1. rész filmzenei albumának kurátoraként Lorde az "erő" témáját használta a dalokhoz vezető kapcsolódási pontként.

3 megjegyzés:

  1. Az még mindig nem derült ki hogy a part 2 albumját ki fogja tervezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocs, hogy megkérdezem, de Te amúgy olvasol is??
      Mert a produkciós jegyzet összefoglaló anyagában NAGY BETŰVEL volt benne, hogy NEM LESZ soundtrack. Tudom, hogy sok anyag van az oldalon, de tök fölöslegesen csinálom, ha nem olvassátok el.

      Törlés
  2. Bocs. Mindennap ellátogatok az oldaladra és ha van valami érdekes azt elolvasom. Azt amiben ez le lett írva nem olvastam már mert nem szeretnék megtudni mindent a filmről és nem gondoltam hogy ilyen információ is benne van. Amúgy nagyon sajnálom hogy nem lesz soundtrack:(.

    VálaszTörlés