2015. július 24., péntek

Visszatekintés: Nézd újra a sorozat mozis előzeteseit!

Azzal picit gondban voltam, hogy mit lehet a sorozat egyes filmjeinél első előzetesnek nevezni, de a hivatalos mozis verziókat ki lehet emelni. Ezt teszem most és mutatom meg, honnan hova jutott a sorozat két és fél percekben:

Az Éhezők Viadala (2011. november 14.)


Futótűz (2013. július 20.)


A Kiválasztott, 1. rész (2014. szeptember 15.)


A Kiválasztott, 2. rész (2015. július 23.)

8 megjegyzés:

  1. Már kezdtem teljesen elfelejteni a legeslegelső részt..Azt hiszem itt az ideje újranéznem az összeset. Egyébként így lehet a legjobban megfigyelni, hogy mennyit változott a színészek arca a filmek alatt. Talán a legjobban Willow-on és Jen-en lehet látni. Amúgy Caesar arca a második előzetesben (1:40-41) felejthetetlen :D

    VálaszTörlés
  2. Megint telhetetlen vagyok, de én már úgy várom a tv-spotokat!:D De azért remélem, hogy a mennyiségükkel nem esnek túlzásba, mint tavaly! Szerintem az már veszélyesen nagy mennyiség volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, azok után, hogy szinte mindent elspoilereztek ebben a második előzetesben, nem tudom, meg tudnak-e lepni. Én mindenesetre mindent hozok majd :) Rettegek is picit a novembertől. Bár ez a július se volt most kispálya...

      Törlés
    2. Igen, nagyon tömény volt az utóbbi időszak, még mindig nem értem utol magam a cikkekkel! :S De igyekszem, mert ha megkésve is, de mindenről tudni akarok! :)

      Törlés
    3. Lesz időd, szerintem az augusztus leül majd. :)

      Törlés
    4. Hát nem tudom, a kiképzésről még semmit sem mutattak. Lehet hogy azt úgy ahogy van kihagyják? :O

      Törlés
    5. Hát, a Futótűzben pont semmit nem mutattak abból, amikor Katniss meg Peeta úgy készülnek, mint a Hivatásosok. Itt sem biztos, hogy fognak, bár tény, hogy Katniss és Johanna barátsága szerintem is érne néhány jelenetet.

      Törlés
    6. Nem tudom, ha a kiképzés nem is lesz a filmben azért remélem tényleg mutatnak vmenyit a lányok barátságából pl.: amikor arról beszélnek milyen volt a Kapitóliumban (fecsegők); vagy amikor Katniss az otthonára emlékezteti Johannát vagy amikor arról beszélnek h Johanna jobb kiválasztott lenne.(amivel mondjuk nem értek egyet,bár akkor többet szerepelne :D)
      Ui.: A Futótűzből is hiányoztak azok a jelenetek...

      Törlés