2015. július 26., vasárnap

Innen-onnan

Na, épp a napokban kérdezte valaki, hogy szoktam-e írni a szereplők más filmjeiről és magánéletéről. Ez utóbbit ugye igyekszem minimálisra szorítani, a stábtagok egyéb projektjeiről azonban ebben a rovatban olvashattok. Persze itt azért szokott csurranni-cseppenni egy-egy magánéleti hír, ha úgy alakul, de nem ez a jellemző.

No, ma Josh-sal kezdünk, mert vele kapcsolatosan olyan hírünk van, amely még rajta kívül mást - egészen pontosan Jena Malone-t is érinti a stábból.
Az van ugyanis, hogy amikor Josh és Ron Howard Magyarországon jártak, kiválasztották a győztes előzetest a Canon Project Imagination: The Trailer című programja kapcsán. Itt a videó (bár nem tudom, miért maradt le a vége):


A győztes Tainted Water című előzetesből The Rusted címmel készül a kisfilm, amelynek Josh Hutcherson lesz a főszereplője, akihez Jena Malone is csatlakozik. Mark Mukherje dél-kaliforniai egyetemi diák filmjében egy testvérpár stúdióvá szeretné átalakítani gyerekkori otthonukat, amelynek során múltbéli emlékeikkel szembesülnek. A készülő thriller forgatókönyvét Kat Candler írja és a munkálatok állítólag már a héten elkezdődnek.

A projekt tehát új műfajban való szereplést tesz lehetővé Josh Hutchersonnak, aki így fogalmazott:
- Az, hogy a Canon Project Imagination című munkájában Ronnal, Kattel és immáron Jenával vehetek részt, lehetőséget biztosít számomra, hogy kifejezzem a történetmesélés iránt érzett szenvedélyemet. Izgatott vagyok, hogy producerként segíthetem a film világának elkészültét és hogy egy ilyen kedves barátom társaságában játszhatom szerepemet.
Jena Malone is nyilatkozott a témával kapcsolatban:
- Amikor Josh megmutatta a forgatókönyvet, azt gondoltam, klassz lenne valami, a korábbitól különböző dolgot készíteni együtt, mint ez a pszichothriller és nem is lehet kihagyni egy projektet, amely mögött Ron Howard áll. Az is tetszik, hogy a film egy ilyen vagány kezdeményezés kapcsán jön létre, amely arra tesz kísérletet, hogy közvetlenül elérje a nézőket is és ösztönöz minket, hogy használjuk képzeletünket.

Az ugrás után még egy kis Josh, de jön még sok minden többektől/ről.


A következő videóban azt nézhetitek meg, amikor Josh a cincinatti Seacrest Studio-ba látogat és ott ad rádióinterjút:


És még egy infó Josh kapcsán: kedvencetek ott lesz a Teen Choice Awards díjkiosztóján, szóval nagyjából borítékolni lehet, Liam és közüle vajon ki nyeri a Choice Movie Actor kategória díját. A díjkiosztó 2015. augusztus 16-án kerül megrendezésre.

Jennifer Lawrence-ről megjelentek az első jelenetfotók a Joy-ból és a következő X-Men filmből is. Ezeket láthatjátok most.
A Joy képek még nem sokkal a múltkori előzetes után jelentek meg. Ezek azok:


Forrás: Entertainment Weekly

Forrás: EmpireOnline

És kettő az X-Men: Apokalipszisből:

Forrás: Entertainment Weekly

Liam Hemsworth Cut Bank című filmjéhez egy posztert és egy jelenetfotót kaptunk. A film előzetesét korábban ITT már láthattátok.

Forrás: @LiamHemsworthNews

Julianne Moore következő filmjének, a Freeheldnek is megnézhetitek az előzetesét. A filmről szintén olvashattatok már korábban ITT. Íme az előzetes:


Sam Claflinről a Wonderland magazin osztott meg egy fotósorozat képet:

Forrás: Wonderland Instagram
Amandla Stenberg (Éhezők Viadala Rutája) is újba kezdett, vagyis elviekben már évek óta játszik legjobb barátjával egy Honeywater nevű bandában, ahol énekel és hegedül is. A napokban jelent meg kislemezük, amely iTunes-on elérhető, sajnos YouTube-on nem találtam meg, úgyhogy megmutatni nem tudom, csak egy képet hoztam róluk:

Forrás: Amandla Stenberg Instagram

Ma sem maradnak ki egymondatos rövidhíreink sem:

  • Múlt héten hirdették ki az Emmy jelöléseket, ahol Elizabeth Banks is kapott egyet, mégpedig Vígjátékban való Vendégszereplő kategóriában jelölték a Modern Családban való alakításáért.
  • A múlt héten 80. születésnapját betöltő Donald Sutherland még mindig aktív. Snow elnök szerepe után egy jó karakterben is megnézhetjük. Legközelebb ugyanis Eckhart Tolle ésRobert Friedman által írt Milton Titka képregény adaptációban láthatjuk, a címszereplő nagypapája szerepében. A film forgatása ősszel kezdődik.
  • A Forbes összeállította 2015 legjobban kereső íróinak listáját, amelyen Suzanne Collins is szerepel, mégpedig a 11. helyen. A listán olyanok szerepelnek még, mint John Green (Csillagjainkban a Hiba), Veronica Roth (Beavatott-sorozat), J. K. Rowling (Harry Potter), Stephen King, Danielle Steele, Nora Roberts, Dan Brown.
  • Francis Lawrence neve - akinek szerintem már így is rengeteg rendezői megkeresése lehet a jól sikerült Éhezők Viadala-filmek óta - most újabb film kapcsán merül fel, amelynek címe Red Sparrow. A film napjaink Oroszországának politikai eseményeibe kalauzol majd, főszereplője egy Dominika Egorova nevű fiatal hírszerző tiszt nő, aki ráadásul képzett csábító is, és akit a CIA fiatal tisztviselője, Nathaniel Nash ellen vetnek be. A páros közben mindenféle politikai események viharába kerül, a film erről szól, de részletesebb cselekményvázlatot majd akkor hozok, ha találok egy jól áttekinthető rövidebb leírást és ha egyáltalán biztossá válik, hogy Francis Lawrence rendezi a filmet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése