2015. július 28., kedd

Hallgasd meg a Kiválasztott 2. rész mozis előzetesének zenéjét!

Volt is erre vonatkozó kérés és én is kerestem, de csak tegnap éjjel került fel a YT-ra a Kiválasztott 2. rész mozis előzetesének zenéje, amely a The Superhuman Descendants című száma. Most magában is meghallgathatjátok. Mondjuk aki kettőnél többször látta az előzetest (és van olyan itt, aki nem? :), az egész biztos így is látja majd maga előtt a pergő képkockákat.

9 megjegyzés:

  1. Egy részének erősen Marvel-feelingje van. Olyan, mint a Bosszúállók (1 vagy 2) filmzenéje

    VálaszTörlés
  2. Szia! Van esetleg olyan cikked ami arról szól hogy a szereplők hogyan szivatták egymást? (Ha régebben volt légyszi linkelsz egyet?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viszonylag ritkán hangzanak el konkrétumok, de EBBEN a bejegyzésben olvashatsz néhányat még az első film idejéről. Keresek még, ha lesz időm.

      Törlés
  3. Köszi:) Ez a "halottas" nagyon jó:D

    VálaszTörlés
  4. Szia
    Ma voltam moziba, és láttam az előzetest, de nem az újat, hanem az elsőt :/
    Az érdekelne, hogy mindegyiket beszokták mutatni, vagy csak az egyiket.
    Meg, hogy ha ez a hivatalos mozis előzetes(ha jól emlékszem ezt olvastam nálad, aztán lehet, hogy csak az emlékezetem csal) akkor hogy hogy a másikat mutaták be?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy, hogy hozzánk valszeg később ér csak el.

      Törlés
    2. Szerintem azért mert még nem szinkronizálták

      Törlés
    3. Ezért (is) vagyok kiakadva én is a forgalmazókra. Szerintem nem kellene szinkronizálni az előzetest (pláne nem abban a minőségben, ahogyan az Éhezők Viadala előzetesek készülnek, bár tagadhatatlan a fejlődés - csak hát könyörgöm, 2015-ben élünk). Egy előzetes feliratozásának elkészítése - egy középiskolás diák számára - nagyságrendileg 3 óra. Elhiszem, hogy egy forgalmazónak ott van még a dolog jogi oldala is, és a bürokrácia is idő. De pont ez az időtényező, aminek kapcsán versenyképesnek kell lenni manapság mindenkinek, aki szolgáltat és aki ezért pénzt kér el.

      Törlés