2015. július 15., szerda

Jennifer Lawrence interjúrészletek a Comic Conról

Úgy döntöttem, új stratégiával próbálom meg feldolgozni a Comic Conos interjúkat: egy bejegyzésben egy-egy szereplőre/filmkészítőre koncentrálok és róla szedem össze az összegyűjtött videóinterjúkat és igyekszem nem túl ismétlődősen kijegyzetelni belőlük a lényeget. Nyilván Jennel kezdek.

  • Jen legkedvesebb emlékei Az Éhezők Viadala forgatásokról a bulik. Egyet ki is emel, amelyen Woody Harrelson Jen női felsőjében volt. Hogy mi okból, azt nehéz lenne megmondani ennél a csapatnál, de a bulihoz fegyverekre is szükség volt, ezek közül az egyik Woody izzadt, büdös zoknija volt, amivel egyik alkalommal torkon találta Jent. (Yahoo)
  • A legemlékezetesebb kaszkadőmutatványok Jen számára az első két film vizes jelenetei voltak, az utolsó rész csatornában játszódó részei. Sokszor kellett nehéz felszerelésekben is rohangálniuk, ez nagyon fárasztó volt. (Yahoo)
  • Jen csináltatott egy lemoshatós tetkót, amikor Liam családjával töltötte az időt és mindenkinek volt tetoválása. Apró hiba csúszott a dologba, mert a víz kémiai képlete a H2O lett a tetkó tárgya, ám a 2-es alsó index helyett felülre került. :) (Itt egy kép róla - amúgy a HitFix-nek beszélt Jen a tetkóról)
  • Jen nagyon szereti a Comic Cont, mert akkor nem riportereken keresztül, hanem a panel során közvetlenül beszélhet a rajongókhoz - ráadásul mindezt legjobb barátai társaságában teheti. (Access Hollywood)
  • Ennek ellenére várja már, hogy jövőre ne legyen és nomál mederben folyhasson az élete és ne tegyék fel neki újra meg újra ugyanazokat a kérdéseket. 
  • Berlin és Párizs csodálatos forgatási helyszínek voltak, lenyűgöző városok, de azért személy szerint hiányzik Jennek Hawaii, a dzsungel, ahol kezeslábasban forgathattak és együtt pisilhettek Josh-sal az óceánba. Szeret kinn dolgozni a természetben, a világ legszebb részein, szóval a kapitóliumi részek forgatása alkalmával hiányzott neki a természet. (IGN)
  • A legbüszkébb a sorozatból arra, hogy nagyszerű üzenete van, hogy nagyon nagyszabású, még Kínában is vannak rajongói. (Fandango)
  • Jennifer Lawrence a bőr vadászkabátot és a csizmát vihette haza a forgatásról. (E!News)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése