2015. július 18., szombat

16 dolog, amit nem tudtál az Éhezők Viadala stábjáról

Willow Shields akkor férkőzött be a szívünkbe, amikor Katniss az élete árán jelentkezett az Aratáson, hogy megmentse húga életét, Prim azonban akkor is megdobogtatja majd szívünket, amikor a Kiválasztott 2. részében összeborulnak nővérével az esküvői tánc hevében. 


Shields a Buzzfeed New York-i irodájába ugrott be, hogy a sorozat nagy várakozás övezte utolsó filmjéről beszéljen, hogy felfedje, mi is zajlik a forgatásokon a pokolian vicces szereplőtársainak körében, és szuperlatívuszokban áradozott tökéletes társairól. Íme válaszai.

Az eredeti cikkben minden válaszhoz egy, a fenti alapszínű gif társul, amit én inkább nem osztanék meg, de majd linkelem is a forrást, hogy a gif-kedvelők ne maradjanak le róla. A kérdések és az arra adott válaszok azonban megtalálhatóak a folytatásban.

Ki az, akit a legnagyobb valószínűséggel találunk meg a forgatási büfénél?
A nyilvánvaló válasz: Jennifer. De őszintén szólva mindannyian itt töltöttük időnk nagy részét. Még ha az ember próbál is egészségesen táplálkozni, előbb-utóbb a büfénél találja magát és akkor borul az egész. Marhahús, fánk és minden, amit el bírsz képzelni.

Ki késik leggyakrabban a forgatásról?
Hmmm, jó kérdés. Valószínűleg Josh. De én azt mondom, csak idétlenkedik az öltözőjében, frízbizik vagy valami labdajátékot játszik, ezért késik állandóan.

Kinek tart a legtovább elkészülnie?
Leginkább azoknak, akiknek parókát kell hordaniuk, mert azt órákig tart feltenni. Én csak vagy 30 percet töltök az öltözőben és már kész is vagyok. Az olyanoknak, mint Julianne Moore, akiknek parókát és kontaktlencsét kell fel/betenniük, szerintem nekik tart a legtovább. És bár sose láttam Effie átalakulását az öltözőben, de ő még, akinek nagyon sokáig tart a készülődés.

Ki felejti el leggyakrabban a szövegét?
Bevallom, én. Ez részben azért is van, mert időközben gyakran változtatunk a szövegen és a végére elfelejtem, mi is az új szöveg.

Ki az, aki már elsőre elkapja a dolgokat és sikerül a jelenetének felvétele?
Szerintem egyetérthetünk abban, hogy leginkább azok, akiknek közülünk Oscar-díja van. Jó pár van belőlük. Ott van Jennifer Lawrence, Philip Seymour Hoffman és Julianne Moore. Naná, hogy ők azok, akik elsőre megcsinálják a felvételüket.

Ki az, akit a leggyakrabban szundikáláson lehet kapni a felvételek között?
Szerintem Liam szundikál legtöbbet két felvétel közt. Úgy értem, szinte mindenki tesz ilyet, de Liam kifejezetten sokszor.

Ki az, aki leggyakrabban megtréfálja a többieket a forgatás során?
Azt hiszem, Josh. Megszállottja ennek - folyamatosan azon agyal, mivel lehetne zavarba hozni másokat. Rengeteg történetünk van erről. Öt évig voltam részese ennek a sorozatnak, de rengeteg olyan pillanat volt, amikor szinte fuldokoltunk a röhögéstől. Most már nem poénkodunk annyit, de azért rengeteg zavarba ejtő történetünk van a forgatásokról.

Ki csinált magáról a legtöbb szelfit a forgatás során?
Jen. De nagyon vicces, mert sosem azért csinálta, hogy megmutassa, milyen szép, hanem azért, hogy a lehető legidiótább pofát vágja ezeken a képeken. 

Ki esett ki legtöbbször a szerepéből?
Hogy őszinte legyek, szerintem Woody Harrelson. Emlékszem egy konkrét esetre, amikor vele és Jennel vettünk fel egy jelenetet. Jen életcélja, hogy az embereket a jelenet kellős közepén megnevettesse. Ezért van ott, hogy hogy megnevettessen. Ami Woody-t és engem illet, valahol a jelenet közepén szétcsúsztunk. Woody a sarokban fetrengett a Jenen való nevetéstől.

Ki kezdeményezi a forgatás után, hogy elmenjetek szórakozni valahova?
Szerintem Jen, annak ellenére, hogy mindannyiunknál többet dolgozott. De még így is nagyon szeretett elmenni velünk szórakozni. Nem tudom, hogy csinálja, de nagyon klasszul bírja.

Ki volt az, aki leginkább bearanyozta a napodat?
Az összes jelenetemet Jennel forgattam, szóval Jen jobban bearanyozta a napomat, mint bárki más. De szerintem ő mindenki napját bearanyozza, nem? Egyszerűen csak megnéz egy képet róla az ember és már bearanyozta a napját!

Ki volt a legkeményebb/legbátrabb a forgatáson?
Leginkább Liam. Szerintem ő tényleg erre született, és tényleg mindig maga akarta megcsinálni az összes kaszkadőrmutatványát. Szóval igazán klassz volt ezt végignézni, mert tényleg nagyon beleélte magát, teljesen az ő világa volt.

Ki improvizált a legjobban?
Ó, Istenem, naná, hogy Jen! Igazából soha nem improvizáltunk sokat a forgatáson. Igazából a könyvek alapján készül a film, mi pedig hűek akartunk maradni hozzájuk, szóval megvolt a szövegünk. Jen azonban képes a jelenet közepén elsütni egy viccet. Ha például rajta nincs mikrofon, képes a fülembe súgni egy viccet, miközben engem vesz a kamera, csak, hogy elnevessem magam. Ez nem szép dolog!

Ki az, aki a legnagyobb eséllyel vitt haza egy-egy darabot a jelmezei közül?
Úgy rémlik, Jena Malone előszeretettel vitt haza egy-egy darabot a jelmezei közül. Mindig azt mondta: "Willow, neked is le kellene nyúlnod valamit!" Mire én: "Ne, már, nem akarom. Én ehhez túlságosan parázok!"

Kit lehet a legkönnyebben megijeszteni?
Szerintem engem. A forgatás minden egyes napján előugrott valaki a sarokból, mire én sikítani kezdtem a raktárépület kellős közepén. Erre mások azt kérdezték: "Haldoklik valaki?" Mire én: "Nem, csak Jen ugrál elő a sarokból, hogy megrémisszen!"

Ki az, aki a legmélyebb benyomást teszi a többi szereplőre?
Jen! Esküszöm, ő teszi a legmélyebb benyomást bárkire. Különösen Liam-re az ő ausztrál akcentusával. Jen képes mély torokhangon beszélni és használni Liam ausztrál akcentusát, bármit meg tud csinálni. Úgy értem képet bárkit parodizálni, ha azt kérjük tőle.

Ki az, akit különösen jól imitál?
Mindig nagyon különös hangokat képes kiadni magából. Amikor beszélgetünk, az ember egyszer csak úgy érzi, hogy "Te most valamelyik Cartoon Network figurát utánozod?" Hát, én nem értem, de nagyon szeretem.
Forrás és rózsaszín gifek tömkelege: Buzzfeed

2 megjegyzés:

  1. Ez olyan kedves volt :) ,köszi,hogy hoztad Ancsi.

    VálaszTörlés
  2. Köszi ezt az interjút, na az ilyenek után van mindig bennem az az érzés, hogy úgy ott lennék a forgatásokon :))

    VálaszTörlés