2015. július 12., vasárnap

Moviefone interjúk a szereplőkkel - 1. rész

A Moviefone nem túl hosszú, ráadásul írásos interjút adott ki a stábtagokkal, úgyhogy ezzel kezdem. Most Jen és Josh, valamikor később Liam és Willow.

Jennifer Lawrence


Jennifer Lawrence-szel arról beszéltek, miképpen szivárgott be magánéletébe a körülötte lévő felhajtás:
- Egy nap, amikorra megbékélek a paparazzikkal, meg fogom bánni ezt a rengeteg dühöt és idegességet, mert rengeteg időmet felemészti és ez nem jó. - mondta Lawrence. - Nem jó érzés, hogy dühös és ingerült vagyok minden áldott nap. Szóval egy nap, amikor már nem emészt fel ez az érzés, megbánom mindazt az időt, amit idegesen töltöttem egy olyasvalami miatt, ami fölött nem volt hatalmam.

Tény, hogy Jennifer Lawrence nem az a típus, aki megbánásra vesztegetné idejét. Az Oscar-díjas színésznő nagyjából a mondat közepén váltott negatívból pozitívba, konstatálván, hogy nem sok megbánni valója van, hiszen azt csinál, amit szeret. 
- De nem bánok semmit, mert tényleg ez az egyetlen dolog a világon, amihez értek és amivel pénzt tudok keresni. - magyarázta. - Egyetlen dologra vagyok képes, és ezt nagyon szeretem. Így aztán bármit hajlandó vagyok elfogadni, ami ezzel jár.

A folytatásban Josh. 


Josh Hutcherson


Miután az Éhezők Viadalában alakított Peeta Mellark szerepének köszönhetően szívtipróvá vált, Josh Hutcherson még mindig szerény és nyugodt srác maradt. Titka, miképp nőjön fel a reflektorfényben való állandó szerepléshez egyszerű, de hatásos.
- Szerintem az egyensúly a lényeg - mondta a Moviefone riporterének. - A világ, amelyben élek, könnyen magába szippanthatja az embert.

Amellett, hogy okos, azt is elárulja, hogy nagyszerű támogatói háttere van.
- Szerencsére remek csapat van körülöttem: a családomban, a barátaimban és a munkatársaimban megbízhatok. Szóval ez tart engem a pályán. Hálás vagyok a szüleimnek, amiért így neveltek fel, hogy ilyen dolgokat biztosítottak számomra és hasonlók.

Amikor Hutcherson megkapta a szerepet, amivel ismertté vált, még nem sejtette, mekkora siker lesz a sorozat a mozikban:
- Nem igazán voltam tudatában, mibe is vágok bele, amikor igent mondtam (az Éhezők Viadala-beli szerepre). - mondta. - Szerintem ezáltal lehetőségem lett megtanulni, hogy az életben nem minden áll az ember irányítása alatt. Az embernek meg kell tanulnia alkalmazkodni, boldognak lenni és szembenézni a következményekkel - ami néha kihívást jelent - és tényleg csak menni az úton és előre tekinteni.

Egy ilyen franchise-ban való főszereplés előnye, hogy az ember komoly barátságokat köt, és végignézheti, hogy a másik a szeme előtt nőjön fel. Így történt ez esetében Willow Shields-szel, aki Katniss húgát alakítja a sorozatban és aki a legtöbbet változott, mióta 2012-ben megjelent az első film:
- 10 éves volt, amikor elkezdtük, most meg már felnőtt. - mondta. - Őrület. Olyan intelligens, nagyon okosan nyilatkozik, meg minden. De azt hiszem, mindannyian komoly változásokon mentünk keresztül - Jen különösképpen. Belépett ebbe a világba és mostanra olyan szinten áll a reflektorfényben, hogy ez hatalmas változást jelent. De szerencsére ott vagyunk egymásnak és mindezen együtt mentünk keresztül. Ez mindannyiunk számára megkönnyítette ezt az egészet.
Forrás: Moviefone

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése