2015. július 9., csütörtök

Készülj a 13. körzetből érkező üzenetre! - és az esti ÉLŐ BLOG-ra :)


A forradalom elérkezett.
Te is a Fecsegőposzátával tartasz?

Csatlakozz hozzánk, hogy egy jobb jövőt teremtsünk magunknak!

A Fecsegőposzáta és a mi legkedvesebb szövetségeseink arcán látható elszántság vezéreljen mindannyiunkat!

Készülj a 13. körzetből érkező üzenetre!

Hirdeti a plakát. A forradalmi hangulat már teljes mértékben eluralkodott a héten a rajongótáboron, ma pedig érkezik a hét csúcspontja, a Comic Con Éhezők Viadala panelje. Az ugrás után néhány gondolatot írok arról, mire számíthattok az oldalon - és a Comic Conon - ma este.
  • Már a délután folyamán folyamatosan várhatóak friss bejegyzések, amint azok érkeznek. Ezekre nem tudom, hogy készüljek, legyetek résen, ha nem akartok lemaradni semmiről ;)
  • Ami biztos (legalábbis így tervezem), hogy este 8-tól már folyamatosan gép előtt leszek és előbb egy készülődős, hangulatfokozós bejegyzést hozok (mondjuk ez esélyes már délutántól, az is esetleges folyamatos frissítéssel). Reggel ugyan már láthattatok innen pár dolgot és tartok tőle, hogy nem nagyon lesz lehetőségem jól összeszedett posztot hozni, pedig tavaly - bár akkor nem volt panel - szerettem ezt összerakni :)
  • Este 9 óra magasságában, amikor elkezdődik a panel, érkezik az élő, folyamatosan frissített bejegyzés is. Ilyenkor kinti rajongói oldalak illetve rajongók leginkább Twitteren osztanak meg izgalmas részleteket, ezeket igyekszem összeszedni és _mielőbb_ hozni. A két évvel ezelőtti Futótűz panel élő bejegyzésért KATT IDE, valami hasonlóra lehet számítani idén is. Képek, infómorzsák, érdekességek a kérdezz-felelek részből, esetleg az általunk majd nem látható videóanyag(ok)ból. A kintiek azt várják, hogy megmutatják a hó végén érkező új előzetest is, de az online biztos nem kerül fel, csak a fentebb is hirdetett "üzenet a 13. körzetből", amire korábban vírusvideóként hivatkoztak. 
  • Kérek mindenkit, legyetek türelemmel, mert ilyenkor nagyon sok infó érkezik nagyon sok helyről, nehéz szűrni, rendszerezni, fordítani, és figyelni az oldalon zajló interakciót is. Persze igyekszem, de ha nem jön valami, amit Te láttál, türelem. Ha én is izgalmasnak érzem, akkor hozom úgyis perceken belül, de ha nem, és feltétlenül úgy gondolod, kár lemaradni róla, akkor is inkább a hungergames111@freemail.hu e-mail címen jelezd, kérlek.
  • Lesz chat (oldalsávban - szóval mobilosok hátrányban, bocs :/) és valószínűleg átmenetileg leveszem a megjegyzés moderálást is. Mindkettővel kapcsolatban két kérésem van: ne írj rossz szándékú megjegyzést és kérlek, ne linkelj SEMMI-t!
  • Így van, az időközben érkező propagandavideót sem. Naiv módon szeretem azt gondolni, hogy én szerkesztem ezt az oldalt és nyilván hozom is (külön bejegyzésben!!), amint kikerül (lehet ez 23 másodperccel később történik, mint ahogy az első ember meglátja), de nem fogom eltitkolni. Mindig előbb ki szoktam tenni ezeket és csak később nézem meg.
  • Tudom, hogy 95%-otok jó szándékkal és érdeklődéssel jön az oldalra, így az interakciós lehetőséget nem szeretném kizárni, de ha a fenti két kérésemet nem sikerül betartani, a megjegyzésekre azonnal visszakerül a moderálás, a link/cseszegetős megjegyzés chat-es küldőjét pedig figyelmeztetés nélkül azonnal bannolom. Kérem, senki szórakozását ne rontsuk el (az enyémet se :)! Köszi!
  • Live stream nem szokott lenni a rendezvényről, hiszen ez egy komoly belépődíjas esemény, szóval azt ne várjatok, infókat én is a fentebb jelzett módon szerzek.
Kihagytam valamit? Merült fel még valakiben kérdés?? Itt lesztek??? :)))

4 megjegyzés:

  1. Itt leszünk,én itt leszek és nagyon köszönöm,hogy egy ilyen izgalmas dologban részt vehetek. Jó,lehet csak nekem az,hogy élőben infók,képek,megbeszéljük egymással. :) Várom műr nagyon :)

    VálaszTörlés
  2. Már nagyon várom! :D

    VálaszTörlés
  3. Amennyire tudok, itt leszek :)

    VálaszTörlés