2015. július 15., szerda

Francis Lawrence interjú részletek a Comic Conról

Néhány alkalommal nem csupán a főszereplőket, de a rendezőt, Francis Lawrence-t is megszólaltatták. Én elég elfogult vagyok A Mesterrel, nagyon szeretem a munkáját és a stílusát is, úgyhogy örömmel hozok egy csokrot az ő nyilatkozataiból is.

  • Nagyon-nagyon közel jár a film elkészítéséhez, már csak egy kevés vágnivaló van rajta, hogy megfelelő legyen a film ritmusa, filmzene, hangok, egy kevés CGI, de már majdnem kész az utolsó film. (MTV)
  • Nagyon érzelemgazdag volt a film epilógusának forgatása, de nem annyira, mint várta. A berlini utolsó jelenetek jobban megviselték, de minden ilyen újabb találkozásnak örül a stábbal, mint ez a Comic Con is. (MTV)
  • Ő is bevallja, amit Joshtól már hallhattunk, hogy ő sírt legjobban a berlini forgatás végén, nagyon szétcsúszott. De Woody is sírt, ő nagyon érzelmes fickó, könnyen elsírja magát. (MTV - érdemes megnézni talán ezt a videót, mert vannak benne képek a panelről, jó kicsit felidézni)
  • Az utolsó filmről a korábban már hallottakat mondja el a ScreenSlam videójában, hogy nagyon elégedett az utolsó résszel, ami érzelemgazdag lesz, akciódús, Katniss kezébe veszi a sorsát, láthatjuk a háborút és annak következményeit.
  • Mindenki azt mondja, hogy mostanában érkeznek el a sorozat utolsói, most például utoljára utazik majd el Londonba, hogy felvegyék az utolsó filmzenét. Ez nagyon keserédes érzés, ahogyan az is, hogy utoljára vannak a Comic Conon. De lesz még egy utolsó promókörút is. Mindenesetre nagyon élvezi ezeket, mert újra együtt lehet a többiekkel. (ScreenSlam)
  • Az utolsó napi forgatásról részletesen elmeséli (amit azért már összerakhattunk), hogy Berlinben forgattak, az utolsó jelenetben Jen és Woody vett részt, de Liam és Josh ott lófráltak a környéken. A forgatás végeztével összegyűlt a stáb egy nagy teremben, pezsgőt bontottak és beszédeket tartottak: Francis és Woody is mondott beszédet. (Clevver)
  • Az előzményfilm/folytatás kérdése kapcsán azt mondja, minden attól függ, milyen lenne a történet. Ha Suzanne Collins az előzőhöz hasonló színvonalú történettel előállna, akkor minden további nélkül. Katniss nélkül azonban nem lenne egyszerű a dolog szerinte. Ha egy igazán jó történet állna össze, akkor szerinte a szereplők is örömmel vállalnák, mert szeretnek együtt dolgozni és szeretik ennek a történetnek a világát. Élvezték a forgatásokat. (Clevver)
  • Francis, ha tehetné sem változtatna semmit a történeten, nagyon szereti az utolsó könyvet. Suzanne nagyon jól megírta a történetet, szóval nem lenne ok a változtatásra. (Clevver)
  • Francis legszebb emléke a forgatásról a csapat, akikkel nagyon szeretett együtt lógni, nagyon közel kerültek egymáshoz. Szép emlékként idézi fel az utolsó két film közvetlenül egymás után történő felvételét és a tavalyi nagyon kemény telet Atlantában és hogy a végén Európába utaztak. Ezek mind nagyon jól összekovácsolták őket. És nagyon jó buli volt együtt lenni ezzel a csapattal Európában is. (Yahoo)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése