2015. július 31., péntek

Újabb 4 film az Éhezők Viadala utánra

A napokban kitett sorozat engem nem győzött meg igazán, nem annyira az én érdeklődési köröm ezek a nagy szuperhősös filmek, de eszembe jutott néhány másik film is, amit én személy szerint szívesen megnéznék majd.

Függetlenség napja 2.

Bemutató időpontja: 2016. június 24.
Rendező: Roland Emmerich
Szereplők: Jeff Goldblum, Maika Monroe, Liam Hemsworth
Éhezők Viadala kapcsolat: Liam Hemsworth
Történet: Az idegenektől nyert technológia segítségével a Föld nemzetei összefognak, hogy egy hatalmas védelmi rendszert hozzanak létre, amely szükség esetén megvédi a bolygót. Semmi nem képes azonban felkészíteni a Földet az idegenek fejlett és mással össze nem hasonlítható erejére. Csupán néhány bátor férfi és nő találékonyságán múlik, hogy megmentsék a földet a kihalástól.

Komolyan már, Liam Hemsworth főszerepet játszik egy ilyen kaliberű filmben és ez nincs benne a TOP 10-ben?





Mielőtt megismertelek
Bemutató időpontja: 2016. június 3.
Rendező: Thea Sharrock
Szereplők: Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna Coleman
Éhezők Viadala kapcsolat: Sam Claflin
Történet: Louisa Clark elégedett az életével: szereti a csendes kisvárost, ahol születése óta, immár huszonhat éve él, a munkáját a városka egyik kávézójában. Szereti a családját, a mindig hangos, zsúfolt házat, ahol apjával, anyjával, az Alzheimer-kóros nagyapával, a család eszének tartott nővérével és annak ötéves kisfiával él. És talán még Patricket is, a barátját, akivel már hét éve vannak együtt. Egy napon azonban Lou szépen berendezett kis világában minden a feje tetejére áll: a kávézó váratlanul bezár, és Lou, hogy anyagilag továbbra is támogathassa a családját, egy harmincöt éves férfi gondozója lesz, aki – miután egy motorbalesetben teljesen lebénult – depressziósan és mogorván egy kerekes székben tölti napjait…
Will Traynor gyűlöli az életét: hogy is ne gyűlölné, amikor egyetlen nap alatt mindent elveszített? A menő állása Londonban, az álomszép barátnője, a barátai, az egzotikus nyaralások – mindez már a múlté. A jelen pedig nem is lehetne rosszabb: nem elég, hogy önállóságától és méltóságától megfosztva vissza kellett térnie a szülővárosába, ebbe az álmos és unalmas városkába, a szülei birtokára, most még egy új gondozót is felvettek mellé, anélkül hogy kikérték volna a véleményét. Az új lány elviselhetetlenül cserfes, idegesítően optimista és borzalmasan felszínes…
Lou-nál és Willnél különbözőbb két embert keresve se találhatnánk. Vajon képesek lesznek-e elviselni egymást, és -pusztán a másik kedvéért- újraértékelni mindazt, amit eddig gondoltak a világról?

Ennek a filmnek is konkrét bemutató dátuma van, már zajlik a forgatás, ráadásul Sam Claflint imádjuk, számomra nagyon várós a film, szóval mindenképp helye van a listán. Imádom, hogy Claflin tényleg eléri, hogy nagyon különböző és nagyon izgalmas szerepeket kapjon.



Szemfényvesztők, 2.
Bemutató időpontja: 2016. június 10.
Rendező: Jon M. Chu
Szereplők: Daniel Radcliffe, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Michael Caine
Éhezők Viadala kapcsolat: Woody Harrelson
Történet:  Még nem ismert.

Bár a történet még nem ismert, én nagyon szerettem az első részt. A forgatás már zajlik vagy kész is, nem tudom, de azt igen, hogy minden bizonnyal kár lenne kihagyni egy ilyen szereplőgárdával készülő filmet, aminek ráadásul ennyire jó volt az előzménye.



By Way of Helena
Bemutató időpontja: Még nem ismert
Rendező: Kieran Darcy-Smith
Szereplők:  Liam Hemsworth, Woody Harrelson, William Hurt
Éhezők Viadala kapcsolat: Woody Harrelson
Történet:  A filmben Hemsworth egy David nevű seriff szerepét alakítja, akit az 1980-as években egy határmenti kisvárosba küldenek, hogy egy sor megmagyarázhatatlan halálesetet vizsgáljon. Itt szembe találja magát a Harrelson által alakított, Abraham nevű helyi prédikátorral, aki rettegésben tartja a városka lakóit.

Bár ez lehet nem nagy film és arra sem mernék fogadni, hogy játsszák majd a magyar mozikban, azért izgalmas, hogy mind Hemsworth, mind pedig Harrelson látható a filmben. Én szívesen megnézném a két színészt más filmben is együtt.


Na, most mondjátok: kimaradt még valami?

5 megjegyzés:

  1. Imádtam a szemfényvesztőket, úgy látom most is tele lesz ismert színészekkel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szerettem, pedig nem kapott olyan jó kritikát (jó, hát nem lehet egyforma az ízlésem a kritikusokkal...) és várom a folytatását nagyon. :))

      Törlés
  2. Nos be kell valljam,te listád nekem is szimpatikusabb,a szuper hős storyk hozzám sem állnak tùl közel. :) Ezek itt viszont számomra is mind "váròsak" .

    VálaszTörlés
  3. A Függetlenség Napjával az a gondom,h egyáltalán nem tudom elképzelni és hova tenni a folytatást......

    VálaszTörlés
  4. A szemfényvesztők második részét én is várom, az első nagyon tetszett! :) De szomorúan látom, hogy Isla Fisher nem szerepel már benne! :(

    VálaszTörlés