2015. július 12., vasárnap

Moviefone interjúk a szereplőkkel - 2. rész

Ahogy ígértem, Liammel és Willow-wal is olvashattok Moviefone által készített interjúkat.

Liam Hemsworth


Liam Hewsworth-szel a Jen-Josh-Liam barátságról beszélgettek.
- Mindig nagyon közel álltunk egymáshoz. - mondta Liam Hemsworth a Comic Con-on a Moviefone-nak. - Mindig jól kijöttünk egymással, mindig nagyon élveztük egymás társaságát. A szó legszorosabb értelmében mindent tudunk egymásról. Ez a két ember többet tud rólam, mint a legtöbb ember a világon - talán túl sokat is. Ez egy életre szóló barátság.

Amikor az együtt töltött idő kerül szóba, úgy tűnik, a trió is csak hétköznapi dolgokat csinál:
- Nem csinálunk sok mindent - általában csak leülünk és egy halom baromságról beszélünk. Rengeteget röhögünk és hülyeségeket beszélünk.

Szóval azután hogy Hutcherson és Lawrence társaságában betört a rivaldafénybe, nem érzi-e Hemsworth, hogy ezekért a barátságokért és ezért a munkáért túl nagy árat kellett fizetnie?
- Megpróbálok semmit nem megbánni az életem során. Törekszem rá, hogy bármit is csinálok, tanuljak belőle.
Nem kell tehát aggódnunk, ha kicsit is töménynek érzi ezt az egészet, van terve az ilyen helyzetekre.
- Ha bármikor is úgy érzem, bánok valamit, megpróbálom szubjektíven nézni és kitalálni, mit is tanulhatok a helyzetből. Az ember nem tudja megváltoztatni, ami megtörtént. Ha viszont már megtörtént, pozitívan kell nézni a dolgot és kihozni belőle a legjobbat.

A folytatásban Willow Shields.



Willow Shields


Willow Shields-et Jennifer Lawrence-szel való kapcsolatáról faggatták.

- Kezdetben olyan volt, mintha a nővérem lenne, most már inkább olyan, mint egy barát. 
Shields azt is elmondta, hogy az, hogy Jennifer Lawrence közelében nőtt fel, csak megerősítette az ő barátságukat. 
- Úgy érzem, ahogy egyre idősebb lettem, bizonyos értelemben egyre közelebb kerültünk egymáshoz - és érdekes látni, hogyan változott kettőnk kapcsolata, azt hiszem, kicsit úgy, ahogyan karaktereink is fejlődnek, hogy bármennyire nővérek, azért bizonyos szinten barátok is. Szóval úgy érzem, kifejezetten hasonlóan történik ez köztünk is.

Hogy mi a legnagyobb előnye a Jennifer Lawrence-szel való barátságának? Mindenképp a sok-sok bölcsesség, amit a tehetséges színésznő megosztott vele:
- Azóta dolgozik ebben a szakmában, amennyi idős én most vagyok, és alapvetően azt vallja, "Ha rengeteg munkát fektetsz bele, akkor az egy bizonyos ponton majd kifizetődik." Lehet, hogy beletelik egy időbe, mire ez a kifizetődés érződni fog, én viszont nagyon szerencsés vagyok, hogy 15 éves koromra máris ilyen munkákhoz jutottam, vagyis a kemény munka máris kifizetődött, mégpedig rendkívüli módon. Szóval ez igen hihetetlen.

Jó dolog, hogy Jen ezt a tanácsot adta neki, mert Willow épp kamasz éveit tölti a reflektorfényben.
- Az egy dolog, hogy 10 évesből 15 éves lettem, de más dolog ezt az időt a szakmában eltölteni. - mondja Willow. - Úgy érzem, próbálok kicsi normalitást is megőrizni az életemben. Magántanuló vagyok ugyan, de próbálok részt venni az iskolai életben és hasonlók.
Ennek másik módja, hogy Willow megpróbálja olyan emberekkel körülvenni magát, akik nem a Hollywood-i buborékban élnek. 
- Vannak olyan barátaim, akik nem színészek. Nehéz felnőni ebben a környezetben, de úgy érzem, mintha rám kényszerítették volna, hogy kicsit hamarabb legyek felnőtt. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy egy ilyen hatalmas sorozatban - egy tényleg epikus franchise-ban - éveken keresztül alakítottak egy karaktert. Ez azért általában is jó dolog.
Forrás: Moviefone

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése