2015. július 19., vasárnap

Már csak négy hónap az utolsó Éhezők Viadala filmig

Na, most már aztán nem írhatok olyasmit, hogy nem pörög a promó, mert nagyon beindult, az utolsó hónapban rengeteg anyaggal gazdagodtunk, ezeket frissítjük most fel.


  • Azt hiszem, nem is kérdés, hogy a hónap fénypontja a múlt hét végi San Diego-i Comic Con volt, onnan is az egész órás Éhezők Viadala panel. Erről ITT találtok élő bejegyzést, ami kicsit a várakozás izgalmát is átadja, a teljes panel összeszedettebb formában pedig ITT olvasható. A héten még kitettem szépen sorban az ott készült sajtóanyagokat is, de a Comic Con cimkére kattintva minden anyagot visszakereshettek, akár az idei, akár a korábbi évek élményeiből. Ezzel véget ért ismét egy utolsó, hiszen a stábtagok most vettek részt utoljára ezen keretek között a Comic Conon. Azért kicsit hiányozni fog ez a fajta pezsgés jövőre, bevallom. Még innen messziről is.
  • Június 29-én szintén komoly promóeseménynek számított Tim Palen: Fényképek az Éhezők Viadalából című albumának megjelenése. Az albumról részletesebb beszámolót ITT találtok, de az érdeklődők szintén használhatják a Tim Palen és a Társkiadvány cimkéket is, ahol szintén minden megtalálható a kiadvánnyal kapcsolatban.
  • Bár nem elsősorban a Kiválasztott 2. részhez kötődik szorosan, mégis az elmúlt hónap fontos eseménye volt, amikor július 1-jén útjára indult Az Éhezők Viadala Vándorkiállítás, amelynek első állomása New York. A Kiállításról ITT írtam részletesebben, de az érdeklődők a további részletekért az Éhezők Viadala Kiállítás cimkére kattinthatnak.
  • A múlt héten először egy karakterposzter sorozat indult útjára, a képeket ITT találhatjátok.
  • Hamarosan felfedték Katniss piros Fecsegőposzáta szerelését először két kép, majd egy poszter keretein belül. Egyelőre többünkben kérdések vannak, honnan jött ez, amikor ilyesmiről a könyvekben nincsen szó.
  • A Comic Con estéjén a panel zárása után üzenet érkezett a 13. körzetből, amely egy látványos propaganda anyag, ami leginkább a hangulat ébren tartására alkalmas. Ezt az oldalsávban is láthatjátok, de itt lent is.
  • A héten pedig beindult az idézetes stillek sora, ami személy szerint különleges kedvencem, mert hagyományos, könyvhű és fontos, szép idézeteket kapunk a képek mellé.
  • Nekem egyetlen dolog kapcsán van hiányérzetem: számomra a könyv vége felé jelentősége van a 451-es Osztagnak, amelyben vannak ugyan ismeretlen katonák, de ők is életüket adják a forradalomért és Katniss "küldetéséért". Róluk még nem hallottunk túl sokat, én szívem szerint szívesen olvasnék róluk valamiféle bemutató anyagot, akárcsak Tigrisről. És ha már Gwendoline Christie szerepet kap a promó során, én örömmel látnám a Paylort alakító Patina Millert is a csapatban.
  • Időközben a Kiválasztott 2. rész aloldal és a Jelenetfotók is (az csak az idézetmentes stillekkel) szépen frissül, a Szereplők témájában vannak még restanciáim.
  • Pénteken pedig érkezik az új előzetes, de az már csak a következő visszaszámlálós bejegyzésben lesz benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése