2015. július 30., csütörtök

10 film az Éhezők Viadala utánra - II. rész

A tegnapi sorozat folytatása. Mivel azonban közben rájöttem, hogy nekem már hiányérzetem van, és nemigen érdeklődök szuperhősös és Csillagok Háborúja filmek iránt, holnapra várható egy harmadik bejegyzés is a témában.

5. Star Wars Anthology: Rogue One
Megjelenési dátum: 2016. december 16.
Rendező: Gareth Edwards
Szereplők: Felicity Jones, Sam Claflin

Éhezők Viadala kapcsolat: Sam Claflin
Történet: Egy csapatnyi ellenálló összefog, hogy ellopják a Halálcsillag terveit.

Finnick Odair a Csillagok háborújában? Bár egyelőre a hírek csak arról szólnak, hogy Sam Claflin a tárgyalások egy korai szakaszában tart egy bizonyos szerepért, az minden bizonnyal nagyobb lesz, mint Finnick szerepe Az Éhezők Viadala-sorozatban.
A film forgatása idén nyáron kezdődik Londonban, vélhetőleg ekkor kiderül, Sam Claflin megkapja-e azt a szerepet.




4. Passengers
Megjelenési dátum: 2016.
Rendező: Morten Tyldum
Szereplők: Chris Pratt, Jennifer Lawrence

Éhezők Viadala kapcsolat: Jennifer Lawrence
Történet: Egy több ezer utas másik bolygóra való szállítására alkalmas űrhajó egyik hibernáló kamrája meghibásodik, így 90 évvel a többiek előtt felébred egy utas (Pratt). Amikor szembe kell néznie az öregedés és az egyedül való elmúlás tényével, a férfi felébreszt egy másik utast (Lawrence), akibe korábban beleszeretett.

Ez szintén izgalmas filmje lehet majd Jennifer Lawrence-nek. A történetről érdemes tudni, hogy forgatókönyve évek óta elfekvőben van, pedig állítólag nagyon izgalmas. Remélhetőleg ezúttal nem bukik be a sztori és tényleg elkészül a film.


3. Star Wars IX.
Megjelenési dátum: 2019.
Rendező: Francis Lawrence
Szereplők: John Boyega, Daisy Ridley, Oscar Isaac

Éhezők Viadala kapcsolat: Francis Lawrence

Bár a film előkészületeinek még korai szakaszában van, de a hírek szerint Francis Lawrence rendezi azt, vagy ha ez nem jön össze, akkor J.J. Abrams tér vissza.
Aki nem látná át a Csillagok Háborúja történetek káoszát annak íme egy áttekintő kép:


2. Merülés
Megjelenési dátum: Még nem ismert.
Rendező: Francis Lawrence
Szereplők: Jennifer Lawrence

Éhezők Viadala kapcsolat: Jennifer Lawrence és Francis Lawrence
Történet: A legendás szabadtüdős búvárok és szerelmesek, Francisco “Pipin” Ferreras és az elhunyt Audrey Mestre (Lawrence) igaz történetét dolgozza fel a film, akik azon versengtek, melyikük tud mélyebbre merülni a víz alá egyetlen levegővétellel.

Ha Francis Lawrence rendezi James Cameron (producer) szenvedélyeként készülő projektet, abból rossz nem sülhet ki.



1. Odüsszeia
Megjelenési dátum: 2016. vége - 2017. eleje
Rendező: Francis Lawrence
Szereplők: még nem ismert

Éhezők Viadala kapcsolat: Francis Lawrence, Nina Jacobson (producer) és Peter Craig (forgatókönyvíró)
Történet: Az Odüsszeia Homérosz eposzának filmfeldolgozása lesz, amelyben Odüsszeusz tíz évig tartó kalandjait láthatjuk, amely során hazajut a trójai háborúból. Míg Odüsszeusz mitikus lényekkel harcol, otthon felesége, Pénelopé és fia Télemakhosz nem győzik elhárítani a nő kezéért folyó harcot, és tartani Itakha trónját, míg a király visszaér.

Mivel ez minden idők egyik legnagyobb eposza, izgatottan várjuk, mit hoz ki belőle a Kiválasztott filmek kreatív stábja.


Forrás: QuarterQuellOrg

Mint már jeleztem, jön még egy sorozat film, de kommentben leírhatjátok, mely Éhezők Viadala-kapcsolattal rendelkező filmeket várjátok Ti :)

3 megjegyzés:

  1. Azt a Passengers-et már régóta várom nagyon jónak tűnik:)

    VálaszTörlés
  2. Engem is az érdekel leginkább,a férjem kedvencei az űrben&jövőben játszòdò storyk,nálunk ez romantikus progi lesz az tuti. :)

    VálaszTörlés
  3. Legjobban a Star Warst várom De egy kicsit döbentem figyelem h Jennifer Lawrence mennyi filmben játszik Addig a többiek Josh Hutcherson vagy Liam H alig alig Azért sajnálnám ha eltűnnének.

    VálaszTörlés