2015. július 9., csütörtök

Hangulatképek a Comic Con előestéjéről

Igen, elkezdődött!! :)
Tegnap este már megnyitotta kapuit a Comic Con helyszíne, bár csak egy-két kisebb program volt, azért a hangulatba már be lehetett kukkantani. Ha már a kapuknál tartunk, ezen kell belépni a Comic Conra érkezvén:


A továbbiak: stand, ajándéktárgyak, interaktív forradalmár-készítő a folytatásban.A Lionsgate standja idén is a korábbiakhoz hasonló, de biztos megnéznétek idén is, íme:


Vannak úton-útfélen mindenféle poszterek:Be lehet szerezni az új fecsegőposzáta kitűzőt, a karakterposztereket és persze egyéb Éhezők Viadala ajándéktárgyakat is:


Az események fénypontját minden bizonnyal az az interaktív elem jelenti, amely bárki arcára rá"festi" a Fecsegőposzáta szimbólumot. A kinti rajongók nagyon élik a dolgot :)


Persze lesz ettől komolyabb fénypont, mégpedig kevesebb, mint 12 óra múlva: a Lionsgate panelje a H csarnokban. Bármennyire döbbenetes, de már elkezdődött a sorállás:


És végül még egy infó: a holnapi napon a Lionsgate standnál aláírás osztogatás is lesz. Hogy pontosan kik lesznek ott, azt nem tudni, Willow Shields biztosan, mert ő tette ki az infót Twitterére.

Forrás: @EW, @seriesemcena, shortstack_lindsey, @alow8111, @JenLawFilms, @barbarajdillon, @chloeeesays, @sims, @nerderific

4 megjegyzés:

 1. Már várom! Nekem nagyon tetszik, hogy bárki arcára rá lehet festeni a fecsegőposzátát.

  VálaszTörlés
 2. De jó lehet! Mindig rá kell hogy döbbenjek rossz helyre születtem. :/

  VálaszTörlés
 3. Èn is így vagyok ezzel .... úgy elmennék ... :'(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, ezt (a nevet) se láttam még így :) Everlark-ot már sok helyen, de így összerakva nem. De legalább egyedibb :)

   Törlés