2015. július 9., csütörtök

Beszámoló a Comic Conon bemutatott előzetesről

Naszóval. Tudom, hogy van egy réteg, akit ez érdekel. Akit nem, mert ki akarja várni a hivatalosat, az ugorja a bejegyzést, mert minden bizonnyal SPOLIER-es.


Azzal kezdődik, hogy egész Kapitólium lángokban áll. A látványvilág csodálatos, hatalmas tereket láthatunk, szépen építik fel Snow és Katniss végső leszámolását. "A Viadal a végéhez közeledik" - mondja Snow elnök. "A jövőnk holnap hajnalban kezdődik. Együtt menetelünk a Kapitóliumba." - válaszolják a 13. körzet lakói. A karakterek elmondásából megtudjuk, hogy a támadás miatt Snow elnök teleszórta csapdákkal a Kapitóliumot, hogy egy hatalmas, új Éhezők Viadalához hasonló helyzetet hozzon létre ezáltal. "A szadista találmányokat azért készítjük, hogy szórakozást csináljunk saját halálunkból."

Katniss kilő egy nyílvesszőt az utcán és lángra lobbannak bizonyos dolgok. "Üdvözöljük a 76. Éhezők Viadalán." - viccelődik Finnick. Katnisst mutatják, amint hatalmas embertömeget vezet a Kapitólium főterén, ugyanott, ahol az első két filmben a Felvonulások zajlottak. "Egyetlen lövésünk van, hozzuk ki belőle a maximumot" - mondja Gale. 
Aztán akciójelenetek hatalmas montázsát látjuk: épületek omlanak össze, rengeteg harcjelenet, nyílvesszők szállnak, lövedékek pattannak vissza a falról, látjuk majd a mutáns gyíkokat a csatornában. Miközben ezt látjuk, Peeta így szól: "Az életünk soha nem volt a sajátunk. Mindig Snow-tól függött. Ha megölöd őt, Katniss, véget vetsz ennek az egésznek. Annak a sok halálnak lesz jelentősége.
Az akciójelenetek áradata tovább folytatódik, ömlő olaj, előugró dolgok, majd Katniss így szól: "Fordítsák fegyvereiket a Kapitólium ellen. Fordítsák fegyvereiket Snow elnök ellen."

Más beszámoló szerint Johanna is felbukkan az előzetesben, rajongói tehát számíthatnak rá. Valóban sokakat megríkatott és legtöbben csodálatosnak, hihetetlenül jónak tartották.
Türelem, hónap végén mi is láthatjuk, és ilyenkor nyáron gyorsabban telik az idő ;)

3 megjegyzés:

  1. Már nagyon várom. Kíváncsi vagyok a mutáns gyíkokra, és örülök, hogy benne lesz az előzetesben. Érdekel, hogyan csinálták meg őket. Előreláthatólag szerintem sok olyan elem is lesz benne, ami az első előzetesben, de egyik előzetesből sem hiányozhat az, hogy az emberek forduljanak a Kapitólium ellen.

    VálaszTörlés
  2. Jujj de izgi...Köszi Ancsi a munkát,megint nagyon topon voltál!!!! :)

    VálaszTörlés