2015. július 12., vasárnap

Dedikáltak a stábtagok a Comic Conon

Szolg. közl.: A továbbiakról annyit, hogy a tegnapi előregyártott bejegyzések után ma már folytatódnak a videóinterjúkat feldolgozó bejegyzések, a mennyiséget elnézve, még úgy egy hétig :P Persze törekszem rá, hogy ne önismételgetéseket tegyek ki, keresem majd az izgalmasabb részleteket. Érkeznek még videók a csütörtök esti Conan-show-ból és előkerült a sajtótájékoztató videóanyaga is, abból is csemegézünk, szóval, ha bármikor hűsölnétek itt a gép előtt, igyekszem hozzá olvasni-, nézegetnivalót biztosítani.

A dedikálások híre nem sokkal az események előtt terjedt el, és azért sem tettem ki, mert volt rengeteg más, plusz úgysem nagyon érint minket. A képekből persze mutatok.

Először Willow Shields dedikált még a Comic Con 2. napján, pénteken. Egyedül, a többiek (Jen, Josh, Liam nem voltak. Nem is értem, miért.)A folytatásban Gwendoline Christie (Lyme parancsnok), aki Wes Chatham (Castor) és Elden Henson (Pollux) társaságában dedikált, majd Natalie Dormer (Cressida) és Evan Ross (Messalla) is megjelenik, ők tegnap dedikáltak a Lionsgate standjánál két hullámban.
Forrás: RealOrNotRealNews, @TheHungerGames, @lovegwendoline

1 megjegyzés:

  1. Willow milyen oszlopos tagja lett a csapatnak! Tegnap is díjat vett át, ma egyedül dedikál, stb...

    VálaszTörlés