2015. július 12., vasárnap

Dedikáltak a stábtagok a Comic Conon

Szolg. közl.: A továbbiakról annyit, hogy a tegnapi előregyártott bejegyzések után ma már folytatódnak a videóinterjúkat feldolgozó bejegyzések, a mennyiséget elnézve, még úgy egy hétig :P Persze törekszem rá, hogy ne önismételgetéseket tegyek ki, keresem majd az izgalmasabb részleteket. Érkeznek még videók a csütörtök esti Conan-show-ból és előkerült a sajtótájékoztató videóanyaga is, abból is csemegézünk, szóval, ha bármikor hűsölnétek itt a gép előtt, igyekszem hozzá olvasni-, nézegetnivalót biztosítani.

A dedikálások híre nem sokkal az események előtt terjedt el, és azért sem tettem ki, mert volt rengeteg más, plusz úgysem nagyon érint minket. A képekből persze mutatok.

Először Willow Shields dedikált még a Comic Con 2. napján, pénteken. Egyedül, a többiek (Jen, Josh, Liam nem voltak. Nem is értem, miért.)



A folytatásban Gwendoline Christie (Lyme parancsnok), aki Wes Chatham (Castor) és Elden Henson (Pollux) társaságában dedikált, majd Natalie Dormer (Cressida) és Evan Ross (Messalla) is megjelenik, ők tegnap dedikáltak a Lionsgate standjánál két hullámban.








Forrás: RealOrNotRealNews, @TheHungerGames, @lovegwendoline

1 megjegyzés:

  1. Willow milyen oszlopos tagja lett a csapatnak! Tegnap is díjat vett át, ma egyedül dedikál, stb...

    VálaszTörlés