2015. július 10., péntek

Videóinterjúk a Comic Con-ról 1. rész - MTV

A Comic Con után volt egy sajtósor (olyan, mint a premiereken), ahol az egyes újságírók interjúkat készíthettek a szereplőkkel. Ezekből válogatok most, elsőként az MTV-s videókat hozva, mert tudom, hogy Josh Horowitz jó kérdéseket szokott feltenni. Ezek a videóinterjúk most már fokozatosan érkeznek a hétvége során, egyrészt mert időbe telik feldolgozni őket, másrészt meg hát lassan tényleg minden időmet a gép előtt töltöm, és azt sem szeretném.


Készítesz majd a jövőben franchise-okat vagy úgy érzed, örökre végeztél az egésszel?
Nem tudom, jelenleg úgy érzem, hogy nem csinálnék vagy nem tudnék újabb franchise-okban részt venni, mert nagyon nagyok és nehéz utánuk újra feltöltődni, ugyanakkor nagyon jó egy ilyen franchise-t forgatni, mert van egy csapat ember, akikkel rendszeresen találkozunk, mint anno a suliban. 
Mit tudnál mondani Josh Hutchersonról, amit nem mondtál még?
Én nem is tudom... én tényleg nagyon szeretem őt, én tényleg nagyon szeretem őt! Csak most megpróbáltam végigpörgetni az agyamat az esetleges rossz tulajdonságai miatt, de ilyen egyszerűen nincs, ő tökéletes! 
De lassan vége lesz a Joshifer korszaknak, soha többé nem tér majd vissza.
Nincs még vége a Joshifer korszaknak. Josh-nak és nekem, illetve hármunknak (nyilván Liam-mel) nagyon-nagyon beteg kapcsolatunk van egymással. Egyikünk sem tud majd normális kapcsolatban élni. Josh barátnője az egyetlen ember a világon, aki megérti a hármunk egymás iránti szeretetét. 
Akkor hadd kérdezzem meg, hogy ha választanod kellene, hogy Josh és ezek a szemét sorozatok közül melyiket választanád, ha csak az egyiket lehetne?
Ó, istenem... Azt hiszem, Josh-t választanám. Oké, elmagyarázom a helyzetet. A Beverly Hills-i Született Feleségek nem szemét. Nem szemét. Egy kicsit fel is húztál. Szóval hadd tarthassam meg a Beverly Hills-i Született Feleségeket és Josh-t.
[A többi valóságshow-s részt ugrom.]
De térjünk vissa a franchise-okhoz, Katniss történetéhez. Szívesen megnéznéd ennek a világnak a további részeit, más időben, más karakterekkel, felfedeznéd mit tartogat még a történet?
Nem látom, hogyan tehetnénk ezt meg, de az életben még újra megnézném ezeknek a filmeknek a feldolgozását fiatalabb, erősebb színészekkel, szerintem erre sor is kerül, mert mindent feldolgoznak "jobban" - sok szerencsét hozzá. [Akkor én már biztos nem csinálok blogot hozzá :P] 

A folytatásban még Josh és Liam.


Üdv újra, Mr. Hutcherson. Vége a Joshifer korszaknak? Boldog leszel, ha soha többé nem kell majd hallanod a Joshifer kifejezést?
Mit érdekel ez engem. Mondják vagy nem mondják, amúgy se megyek fel a netre. De ez még nem a vége. Soha nem lesz vége. Ez még csak a kezdet.
De már nem lesztek annyit együtt a jövőben. Mit mondanál Jenről, amit nem mondtál még korábban? Mondhatsz róla bármilyen rosszat is!
Ehhez nagyon korán van még. Addig még nem jutottam el. De majd megtudod, egyszer, később.
Elérkeztünk a történet végéhez, legalábbis amit Suzanne Collins megírt Katnissről. Mit gondolsz, ki kellene, lehetne-e bővíteni ezt a történetet, akár időben, térben, vagy más karakterekkel?
Azt mondanám, igen, mert szívesen készítenék még filmeket ezekkel az emberekkel. Ami a könyv történetét illeti, nem is tudom. Ez egy nehéz döntés lenne, szerintem ezt Suzanne-nak kellene tényleg akarnia, ehhez az kellene, hogy akarja elmondani más részeit is ennek a történetnek, de nem lenne szabad, hogy ebben bárki más befolyásolja.
Ki sírt a forgatás végén a legjobban?
Francis. Esküszöm, ott néztem, hogy "Jééé, Francis sír? Eddig azt se gondoltam volna, hogy egyáltalán vannak könnycsatornái!", őrület. De megértettem, csak nem számítottam rá. Nagyon szép volt, csak megdöbbentő, mint amikor az ember saját apját először látja sírni.
De azért te is elérzékenyültél, nem?
Persze, hogy elérzékenyültem. Azért szomorú, hogy vége, mert nyilvánvalóan nagyon közel kerültünk egymáshoz, hiszen, ha valakivel együtt van az ember a forgatáson és hónapokon, éveken át napi 12-14-16 órát tölt együtt, azzal nyilvánvalóan olyan közel kerül az ember, amire később nem lesz példa.
De mehettek együtt nyaralni is, nem?
Igen, persze és egyébként is össze fogunk futni egymással.


Most, hogy vége a teljes forgatásnak, már nem kell többet olyan szoros kapcsolatban lenned a többieknek.
Hál'Istennek. Borzalmas volt velük dolgozni... Nem, egyáltalán szó nincs ilyesmiről. Ők az egyik legjobb barátaim a világon, szóval minden nagyszerű.
Ki sírt a legjobban a forgatás befejezésekor?
Volt egy nagy érzelmes csoportos összeborulásunk a végén: Woody, én, Jennifer és Josh, tán még egy kép is van róla valahol. Aztán néhány ember mondott egy-egy rövid beszédet. Úgy rémlik, Woody beszéde volt, amikor mindenki összeomlott, mert felállt, mondta a beszédet és ő maga volt az, aki elérzékenyült, aztán a végére mindenki sírt. Mint a dominó effektus. Nagyon érzelemgazdag volt.
Katniss története véget ért, de tudod, egy franchise soha nem ér véget. Mit gondolsz, lehetne, kellene-e folytatni a történetet más szemszöggel, más korszakkal vagy bármi. Mit gondolsz erről?
Nem tudom. Ez nehéz kérdés. Mindannyiunk számára a legnagyobb dolog volt ebben a projektben részt venni, és hogy hűek maradjunk a könyvekhez, szóval nehéz lenne... Úgy gondolom, sok mindennek össze kellene jönnie, hogy mindenkinek jó érzései legyenek a folytatással kapcsolatban.
[A továbbiakban a Star Wars előzményfilmekről és a Függetlenség napja 2.-ről van szó, ezeket most szintén kihagynám.]

3 megjegyzés:

  1. Azta!! Ennél jobb születésnapom nem is lehetne. :D Sajnos tegnap nem tudtam figyelemmel követni az eseményeket, de majd ma mindent bepótolok. És hidd el megértem,hogy már szeretnél pihenni egy kicsit. Nem is értem hogy bírod. Le a kalappal előtted!
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  2. nem ide tartozik, de én is meg tudtam nézni mindent Snapchaten, amit kiraktak. :) legalábbis azokat láttam, amikből képeket tettek fel a Panem Propaganda facebook oldalára. szóval aki teheti, kövesse az eseményeket Snapchaten is! @mockingjaypt2 az azonosító! ;)

    VálaszTörlés
  3. :D Ezeken jót röhögtem.
    Ancsi, én is szeretném megköszönni a munkádat, igaz nem olyan régóta (kb. háromnegyed éve) olvasom a blogot, és ezidáig nem is nagyon kommenteltem, de ez az egyik leglátogatottabb oldal a gépemen, ha felmegyek a netre, mindig azzal kezdem, hogy megnézem, és 2011-re visszamenőleg szinte az összes bejegyzést elolvastam (ó, szóval erre ment el az a sok szabadidőm). Mégegyszer gratulálok az oldalhoz, ne foglalkozz azokkal akik nem értékelik, hogy mennyit teszel értünk, fogalmuk sincs milyen sok munka van ebben. Köszönök mindent és csak így tovább!

    VálaszTörlés