2015. július 9., csütörtök

Kiválasztott 2. rész promóvideó a Comic Conról

A szabadságért érdemes megküzdeni!

13 megjegyzés:

  1. Húhahúha. Hát nem is tudom... Jól néz ki meg minden, a piros fecsegőposzáta ruha nagyon állat DE! Szerintem Katniss nagyon beleerőszakolt "szerepet" kapott ebben a trailerben. Tisztára azt sugallta nekem, hogy megbuktatja a jelenlegi rendszert, és Ő veszi át a hatalmat... Pedig egyáltalán nem így van! És emiatt nem nagyon tudom ezt hovatenni, maximum valami nagyon-nagyon érdekes propagandafilmszerűségnek, de még annak se annyira, inkább egy DVD-s bónuszjelenetnek, mert annak tök jó lenne. De szóljatok ha én értelmeztem rosszul!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek, nekem már a tegnapi piros ruhás, trónon ülős poszterrel is ez a gondom.
      Én is imádom a piros ruhát, klasszak a dobok, a megkoreografált jelenet, iszonyú hatásos, élvezetes. Egyszerűen csak mintha nem klappolna a történethez, de Katniss karakteréhez pláne. Nekem (is) vegyes érzéseim vannak emiatt.

      Törlés
  2. Hány oldal van ilyenkor megnyitva, amit nézel a friss hírekért? Illetve mennyi géppel dolgozol? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy gép csak, nyugi :) Vagy 4 twitter profil és 2 élőblog volt nyitva, de így is képtelenség volt követni :) De ahogy visszanézem, a lényeg megvolt :)

      Törlés
    2. Nem tudom, hogy bírod, de szerintem mindenki nagyon hálás. :) Ilyen rendezvényekre nem tudunk kimenni,de így olyan, mintha ott lettünk volna. Már csak az oldal miatt is szomorú, hogy véget ér nemsokára a sorozat. De addig követlek itt :)

      Törlés
    3. :) Hosszútávon kikapcsolódás része nekem az oldal, a pihi a meló után.
      Ami az ilyen élő-alkalmakat (premier, Comic Con) illeti, valóban pörgős a dolog, de úgy vagyok vele, hogy olyan tempóban hozom a dolgokat, ahogy bírom. Nem görcsölök miatta :)
      Akinek meg nem elég ez a tempó, keres másik oldalt.

      Amúgy iszonyúan várom már, hogy vége legyen a blognak, pont azért, hogy felszabaduljon az időm, ugyanakkor nekem is hiányozni fog, mert lassan négy éve az életem része.

      Törlés
  3. Egy szót sem tudodok szolni! Köszi Ancsi! Fantasztikus, hogy mit véghez nem viszel ezen az oldalon. Egyszerűen durva ez a promo. Katniss már bem csak a forradalom arca. Több lett. Olyan mint egy vezető. De közben nem akar az lenni. Nem tudom mit hoznak ki az utolsó filmből de szerintem a lélegzetünk is eláll majd. Egyre bizakodóbb vagyok. Főleg a promoval kapcsolatban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Neked is :)
      Azért szerintem a Comic Con után csitulni fog picit a felhajtás és csak szeptembertől pörög fel megint.

      Törlés
  4. Ancsi, tényleg elképesztő vagy! :) Ennyi mindent megteszel az oldalért, mert gondolom azért rengeteg idő kell hozzá. Nagyon sajnálom, ha vége lesz :( De vissza valami vidámabb témához: IMÁDOM EZT AZ OLDALT!!!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Ancsi!
    Nem semmi amit te ma csináltál
    Nagyon büszke lehetsz magadra
    Nagyon vártam a mai napot
    Figyelemmel kísértem a közvetítésed
    Tényleg olyan volt mintha ott lettünk volna és ezt neked köszönhetjük
    Nekem is hiányozni fog az oldal az egész sorozat,de szerintem nagyon jó filmet fogunk látni minden rendben lesz
    De nem semmi hónapok elé fogunk nézni

    VálaszTörlés
  6. Ancsi, te mit gondolsz, miért piros?
    Tetszik, meg minden, csak nem értem miért lett piros a fecsegőposzáta ruha. Gondoltam megkérdezem tőled, mert te mindig jól informált vagy(gondolom, mert utána nézel a dolgoknak, de én nem tudom hol keressem)
    Vagy pusztán promó fogás?
    Mit gondolsz róla?
    Lara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom én se, a CineEurope prezentációjában jelent meg először, de se akkor, se azóta magyarázatot nem találtam. Amúgy érdekelne engem is a dolog, és ha találtam volna, vagy találnék, akkor egészen biztosan lefordítanám és hoznám a magyarázatot... Egyelőre passz.

      Törlés