2015. július 8., szerda

Piros Fecsegőposzáta ruhás Katniss poszter!

Sajátságos hangulatú Éhezők Viadala 2. poszter is megjelent az imént, ezt maga Tim Palen osztotta meg velünk. Szerintem lesz még ettől jobb felbontású verzió. Nem merek belegondolni a holnapi napba, a kintiek szerintem kb egy órája ébredhettek, de azóta nem bírtam még felállni a géptől. :P
Amúgy Ti mit gondoltok erről a poszterről?

Éstovábbá: ez a kép került a TheCapitol.pn oldal címlapjára is, és a Revolution.pn oldal is elindult és a Tumblr blogjuk is ugyanoda vezet. Az oldalon megtaláljátok a holnapi felhívás-videót, a karakterposztereket a hozzájuk tartozó leírásokkal. Ezen leírások fordítást szerintem hozom holnap délelőttre, ha valaki nem tud úgy angolul vagy nincs ideje utánajárni. Érdemes megnézni az oldalakat, elég jól átgondolt külsőt kaptak.

8 megjegyzés:

  1. Egy kicsit ez már sok sztem.

    VálaszTörlés
  2. Ez nekem is sok.. Meg olyan fura xd Egyébként ez benne lesz a filmben? Az ezüst felirat tetszik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hinném.
      Nekem maga a vörös ruha nagyon tetszik. Mondhatni imádom, de én eleve imádom a vöröset, szóval ez érthető. :)

      A kétségeim azzal kapcsolatosak, hogy Katniss sohasem akart trónra törni. Nem azért akarta "letaszítani" Snow-t, hogy ő kerüljön a helyébe, ilyen a könyvben - teljesen érthető módon - fel sem merül. Ez a poszter pedig azt sugallja, hogy Katniss legyőzi Snow-t és ő fog uralkodni. Pedig szó sincs ilyenről.

      Törlés
    2. Igen, nekem is pont ez a problémám a poszterrel, pedig ezt leszámítva jól néz ki :/

      Törlés
  3. Én valamiért azt nem tudom megérteni a promó kezdete óta, hogy miért nem maradtak meg a fekete-arany kombinációnál. Ez engem kifejezetten zavar, mert eddig viszont a 3 filmnek nagyon hasonló volt a plakátja, ennek viszont teljesen más színeket adtak. Na mindegy, egyéni szocproblem, és egyébként meg tetszik ez a kép, jobban, mint a Snow elnökös. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem amúgy lesz majd olyan. Ez meg a Comic Con poszter. Tavaly is volt, akkor a lázadós. Az is nagyon más hangulatú volt, mint a megszokottak, és bár kikerült ugyan egy-két helyre, de nem lett belőle komoly poszter.
      Én bízom még szeptember körül egy hagyományosabb final poster-ben. :)

      Törlés
  4. Igen.Nekem is pont ezért nem tetszik.
    Ma megnéztem a Serenat...aki nem bírja a drámát az hagyja ki inkább,nekem nagyon tetszett.Jennifer hatalmasat alakìt benne!!!!

    VálaszTörlés