2015. július 31., péntek

Nagyszabású Éhezők Viadala album várható Tim Palentől



Miután megjelent Tim Palen: Fényképek Az Éhezők Viadalából (beszámoló ITT), és hírt kaptunk arról (EBBEN a bejegyzésben), hogy A Kiválasztott 2. részének mozis megjelenése idejének környékén egy kisebb kiegészítő kiadvány is megjelenik a marketinges fotóstól, amely az utolsó film propaganda anyagait tartalmazza, úgy hírlik, az Assuline egy még újabb kötet megjelenésén is dolgozik a témában.

Az Assouline ügyfélszolgálati képviselője ezt "teljes/végső?/ kiadásnak" nevezte, és lényegében egy hatalmas (kb. 61 cm × 43 cm-s) kiadása lenne a korábban már megjelent kötetnek, bár több képet tartalmazna a Kiválasztott 2. részéből is. Állítólag a könyv nem egyszerű album lenne, hanem inkább kiállítási célokra készül és a hírek szerint nagyságrendileg 800 $-ba fog majd kerülni. (Ez gyors számítások eredményeképpen nagyságrendileg egy 225.000 Ft-os összeg.)

Tekintve az Assouline hasonlóan nagy és drága, korlátozott példányszámban készült könyveinek listáját, az egész kicsit több értelmet nyer. Ez a "teljes kiadás" jelenleg tervezési fázisban van, és még nincs konkrét megjelenési dátuma, ami miatt a kintieket nem hagyja el a remény, hogy a kisebb, Kiválasztott 2. rész anyagait pótlólagosan tartalmazó kötetet még olcsóbban beszerezhetik.
Forrás: QaurterQuellOrg

2 megjegyzés:

  1. A legelső kiadvány vagy a kiegészítő megfog valaha jelenni Magyarországon is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemigen hinném. A sorozat kiadójának nem ez a profilja, más meg nem valószínű, hogy csak úgy átveszi.

      Törlés