2015. július 7., kedd

Mellékszereplők karakterposzter sorozatai

No, itt már elég nehéz dolgom lesz, mert az első és az utolsó rész között elég kevés az átfedés - már ami a főbb szereplőket illeti. Bár Haymitch és Effie mindvégig jelen vannak, nekik mostanra nem jutott poszter, Prim főszereplő bár, de neki most először lett posztere, miközben Johannáról és Finnickről tudok mutatni négyet-négyet. Hát, összeszedem, amiből élünk, aztán, ha érkeznek még poszterek az utolsó részhez, legfeljebb készítek újabb bejegyzést is.

Azért szerintem klassz kis visszatekintés ez :)

Finnick


Johanna



Haymitch



Effie


Snow elnök


Beetee


Cinna



Cressida



Boggs


2 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, hogy így összeszedted az első résztől a karakterposztereket! Jók így együtt :)
    Az előző bejegyzéseddel kapcsolatban pedig annyit szeretnék írni, hogy én iszonyatosan szeretem az oldaladat, mindennap megnézem és elolvasom a friss híreket és van amikor kommentelek is (úgy hogy a végére írom a nevemet). Nagyon jól csinálod és nagyon igényes, sosem értettem hogy bírod ezt csinálni munka mellett ilyen szinten. Csak gratulálni tudok és addig fogok ide járni, amíg vezeted ezt az oldalt!
    Ncsi

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Már egy ideje figyelgetem az oldalt. Most szedtem össze magam, hogy én is írjak ide valamit. Igazán nagyon tetszik és ne foglalkozz a negatív kritikákkal! A lényeg, hogy neked jó legyen! Szóval csak így tovább! Ez a poszteres visszatekintés is nagyon jó ötlet. ;)
    További szép napot!
    Üdv.

    VálaszTörlés