2015. július 30., csütörtök

Ma este Futótűz a Film+-on

Este 20:40-től láthatjátok a második Éhezők Viadala filmet a FilmPlusz-on.


Bár a történetet gondolom itt senkinek nem kell ecsetelni, de a rend kedvéért bemásolom:
Ugyan Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellark (Josh Hutcherson) megnyerték az éhezők viadalának 74. évi versenyét, szenvedéseik még korántsem értek véget. Győzelmük ugyanis nem jelenti azt, hogy biztonságban visszatérhetnek szeretett otthonukba, részt kell venniük a győzelmi körúton, végig kell látogatniuk az összes körzetet Panemben. Közeledik azonban a 75. éhezők viadala, Snow elnök (Donald Sutherland) pedig új szabályt hoz az esemény tiszteletére. Idén az eddigi győztesek közül választanak harcosokat, hogy összemérjék erejüket egy mindent eldöntő és az éhezők viadalához méltó küzdelem során. Az új aréna pedig temérdek kellemetlen meglepetést tartogat a kiválasztottaknak. Forrás: Port.hu

5 megjegyzés:

  1. Köszi mindenkinek a tegnap esti hirtelen jött chatelést, jól esett újranézni a filmet és újból feleleveníteni, miért is szeretem annyira ennek a résznek a filmváltozatát is. Apró gegek, szép felvételek, könyvhű megoldások és kevés, de jó változtatás a könyvhöz képest.

    Ígérem, ha ősszel a Kiválasztott 2. része előtt az Rtl Klub (vagy másik csatorna, bánom is én :) újra leadja a sorozatot, akkor minden filmje alkalmával biztosítom a tegnap estihez hasonló beszélgetési lehetőséget :)
    Véget ér a sorozat lassan, kevés időnk van együtt tölteni, használja ki, aki akarja. :))

    VálaszTörlés
  2. Szuper volt a tegnap este Köszi Ilyenkor rájövök mért is szeretem a filmet Nagyon jó színészek, akik egy pillantással eléril h tudjuk mit gondolnak. Nagyon szeretném mind a 3 részt megnézni egyben a mozi előtt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nekem valszeg kizárt (ki hozná itt Nektek a frisseket, ha én Éhezők Viadala- maratonoznék? ;), de előtte 3 héten át egy-egy rész szépen belefér. :))

      Törlés
    2. Nálam is csak álom. Egyenlőre annak is örülnék ha egy részt végig tudnék nézni egyben. :))

      Törlés
  3. Tényleg nagyon klassz volt :)

    VálaszTörlés