2015. július 7., kedd

Kérés

Hiába szeretek erős és határozott lenni, nem tudnak rám nem hatni a negatív kommentek. Nyilván, aminek van építő jellege, abból igyekszem ezt kiszűrni, de névtelenül negatívat kommentelni egy oldalon számomra ahhoz hasonló, mint amikor odasz***sz valaki ajtaja elé, majd becsengetsz és elhúzol. Az internet névtelenségének megvan az előnye, én is szeretek élni vele, de nem így.

Én ezért az oldalért nem kapok semmit. Negyedik éve dolgozok azon, hogy a magyar Éhezők Viadala rajongók is gyorsan, frissen juthassanak ugyanazokhoz az információkhoz, mint amerikai társaink. Számomra még mindig megdöbbentő az, hogy ezt sem a forgalmazó, sem a DVD forgalmazó, sem a mozis magazinok nem érzik sajátjuknak ezt a tájékoztatást, de oké, én itt vagyok, csinálom (és neem, nem kapok jegyeket a premierre, ingyen DVD-t, se semmit - mindent magam veszek meg, ahogyan közületek bárki más). 

De én nem is kérek semmit, csak azt, hogy ha nem tetszik valami, akkor se bánts. Tényleg nem kötelező idejárni, engem az olvasottság sem érdekel. Persze jól esik, ha valaki értékeli a munkámat, vagy inkább nevezzük úgy: belefektetett energiámat, de mint fentebb levezettem, nem tartozok elszámolással senkinek.

A másik kérésem az lenne, hogy a jövőben ne kommenteljetek névtelenül. Kommenteléskor a Megjegyzés írás mint mellett, ha nem vagytok bejelentkezve, akkor is választhatjátok a Név/URL címet és odaírhattok egy nevet, URL cím nem kötelező, csak lehetőség.
De ha ez sem megy, még mindig csinálhatjátok azt, hogy a komment alá írjátok a nevetek. Persze ezzel is vissza lehet élni - mint bármivel, de azért jó lenne tudni, hogy a több névtelen bejegyzésből melyek tartoznak egy személyhez. És nem keltené azt az érzést, amit fentebb már ecseteltem.

Köszönöm a megértést.

10 megjegyzés:

  1. Az emberek szeretnek névtelenül oltani másokat, csak nem értik meg, hogy mennyi időt fektetsz ebbe bele! Szerintem megérdemelnéd ezeket az ingyen dolgokat, mert te vagy Magyarországon az, aki a legtöbbet foglalkozik ezzel! Lehet, hogy van más Éhezők viadalás rajongói oldal, de ez a legnagyobb és a legismertebb, azért, mert mindig van friss hír, egy nap akár 4 bejegyzés is szokott lenni, ami lenyűgöző, mellé még rengeteg cikket fordítasz, amiért külön köszönet! Lassan 3 éve figyelem naponta ezt az oldalt és nagyon szeretem, szóval csak így tovább, ne érdekeljenek a negatív kommentek! :)

    VálaszTörlés
  2. Elszomorító amit írsz, mert nagyon sok energiád van ebben az oladlam. Ha az időm engedi az első h fellépek ide, és megnézem friss híreket. Két kisgyrek mellett, nem nézek tv-t, ezért ha esetleg lenne vmi hír róluk a tvben esélyem sem lenne megnézni. Ezért felháborít de nem lep meg ezeknek az e,mbereknek a viselkedése. A legjobb az volt, h vki a színésznőt szidta mert pufók az arca, és hogy lehet egy iylen filmhez ilyen embert válsztani. Erz most is oingerel, mert nem mindegy?. Ez az odal nem erről szól. Köszi h iylen lelkesen csinálod, és ne törődj velük. És igen is megérdemelnéd az ingyen cuccokat.

    VálaszTörlés
  3. Az ingyenes cuccokat nem azért írtam. Csak, hogy tényleg csupán lelkesedésből csinálom az oldalt és igenis bánt, amikor időről időre jönnek egy-egy negatív komment. Ugyanakkor nem szeretek cenzúrázni, mert a véleményéhez meg mindenkinek joga van, de azt nem szeretem, amikor ezzel visszaélnek.

    VálaszTörlés
  4. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember tényleg nem tudja, hogy mekkora munkával jár az, ha az ember egy ilyen blogot működtet, főleg,ha ezt olyan szinten teszi, mint Te.
    De nem is baj, hogy nem tudják, nyilván nem kell mindenkinek ezzel foglalkoznia, viszont, szomorú, hogy nem értékelik azt az energiát, amit Te ebbe belefektetsz.

    Mióta én eltűntem erről a felületről rengeteg időm szabadult fel, de tényleg. Gép előtt is csak munkaidőben ülök, és bár kicsit hiányzik a dolog, és már vannak a visszatérésre vonatkozó ötleteim, azért élvezem a szabadságot. Én nem is tudtam olyan szinteken csinálni a blogomat, min Te, és ennyi idő távlatával azt is elárulom, hogy a Te blogod volt a "példaképem", ha szabad így fogalmaznom.

    Tudom, hogy könnyű mondani, de ne foglalkozz az ilyen névtelen emberekkel. Valószínűleg élőben nem mondanának semmit, tudom, hogy rossz érzés, tényleg, de gondolj bele abba, hogy hányan imádják az oldalad. :)

    VálaszTörlés
  5. Trollok mindenhol vannak. Sokaknak nincs gőzük arról, hogy mekkora munka egy cikket jól lefordítani vagy kreatívan megcsinálni egy oldalt, egy összeállítást, akármit. Na, az ilyenek szokása mindent lefikázni. Kitartás, Ancsi! Nekem tetszik a munkád, és értékelem, mert tudom mekkora erőfeszítés van mögötte. :)

    VálaszTörlés
  6. Egyetértek az előttem szòlòkkal! :)
    Nekem sincs időm 3 gyerek mellett hìrek után bogarászni,ezért esténként amikor alszanak,okostelòròl szoktam megnézni mi történt az oldalon.
    Annyira szeretem a fanficktionokat amiket fordìtasz stb... és szerintem már családias is kicsit az oldal. :)
    Egy szò mint szàz,én szeretem amit csinálsz,és hálás vagyok érte.
    Még ha nem is kapsz érte semmit,büszke lehetsz a munkádra,mert ez az oldal egy remekmű. :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon kevés dologban szoktam egyetérteni Ancsival, de ezt már azért tényleg nem kellene...
    Én sem vagyok könnyű eset (Igaz Ancsi? :D), de én legalább mindig felvállaltam a véleményemet/nevemet még ha viták és balhék is alakultak ki köztem és pár olvasó között (vagy akár Ancsival). Szval tényleg nem értem, mi értelme van névtelenül mocskolni a szerkesztőt és az oldalt.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm mindenkinek.
    Azért így a holnapi élőblogolás előtt jól esik tudni, hogy nem csak fintorgók ülnek az oldalam előtt :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem nagyon tetszik a blogod, és szerintem nagy munkával járhat megírni ezeket a bejegyzéseket. Szerintem akik negatív hozzászólásokat írnak, csak féltékenyek, hogy te ilyen blogod tudsz működtetni.

    VálaszTörlés