2015. július 6., hétfő

Megérkeztek a Kiválasztott 2. rész karakterposzterei

Elég érdekes kivitelben, összesen nyolc darab: Katniss, Peeta, Gale, Prim, Cressida, Boggs, Finnick és Johanna. Nem annyira tudok (és pláne nem szeretnék) azonosulni ezekkel a harci díszekkel, de ez van.

Érkezik a Comic Con és itt vannak a karakterposzterek is. Mindenesetre jól indul a hét, ezt nem tagadhatjuk :))

Forrás: Tim Palen Instagram

Egyenként a folytatásban.








17 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek :3 Végre egy kis eredetiség, nem a sablonposzterek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, messzebbről illetve kisebben jobban látszik, hogy az az arcfestés a Fecsegőposzáta szimbólum, de nekem ez már kb. giccses kategória. :/
      Az a gondom, hogy ahogy előrehalad a sorozat, egyre többször érzem azt, hogy már nem az egyszerűség és a tisztaság dominál, hanem a túldíszítettség.
      Egyetlen pozitívum, amit fel tudnak mutatni ezek a poszterek, a számomra is szimpatikus színkombináció.

      Törlés
    2. van benne valami, de nem biztos hogy más festés illene a sztorihoz

      Törlés
  2. Hát nekem ez így nem tetszik. Remélem előkerülnek Fecsegőposzáta nélkül is, az nagyon tetszene.;)

    VálaszTörlés
  3. Tudom, hogy nem kötelező ide járni az oldalra, ha friss híreket akarok a sorozat háza tájáról, de annyira kiábrándító ez a folyamatos negatív hozzáállás, amit tanúsítasz Ancsi. Feljövök, tök szívesen olvasnám a posztokat és a posztok többségénél csak az van, hogy leszólod, nem tetszésed nyilvánítod ki stb. Engem, mint olvasót kifejezetten zavar a, hogy azt érzem mintha ráerőltetnéd a saját véleményed az olvasókra/rám. Kérdem én miért kell már a cikkben ezt tenni, miért nem lehet csak a kommentekben? (Mivel a te oldalad jogod van hozzá, de szerintem frusztráló) Lehet, hogy én vagyok egyedül ezzel a problémával, de nekem ez teljesen elveszi a kedvem az egésztől.
    További jó munkát az oldalhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt gondolom, van jogom nekem is kifejteni a véleményem a dolgokról. Én kicsit furcsának érezném, ha saját bejegyzésemhez kommentelnék, viszont nem gondolom, hogy bárki véleményének egyeznie kellene az enyémmel.

      És bármennyire szeressem a sorozatot, azt nem tudom jó szemmel nézni, amikor valami teljesen mást csinálnak belőle, mint aminek indult. És azt sem, amikor valami tényleg csak az anyagi lehúzásról szól. Viszont én nem érzem, hogy a posztok többségére lenne ez igaz.

      Ha pedig valami frusztráló, az az, amikor valaki idejön és névtelenül megmondja a tutit.

      Törlés
    2. Bocsi, hogy beleszólok, de nekem egyébként pont ez tetszik, hogy személyessé teszed a cikkeket, és elmondod a véleményed. Enélkül lehet, hogy nem lennének ilyen színesek a cikkek:) egyébként tavaly nyár óta követem az oldalt napi rendszerességgel, csak nem komizok általában, de imádom!
      Csak meg szeretném köszönni a sok munkát, mert tényleg nem lehet egyszerű meló, és nélküled valószínűleg fele ennyit se tudnék a sorozatról. Nem tudom, miért csak most vettem rá magam, hogy írjak, de köszi mégegyszer:)

      Törlés
  4. Én nagyon szeretem ezt az oldalt, már jó pár hónapja nyomon követem és szerintem ez az oldal felülmúlja a többit. Szeretem a naprakész infókat és hálás vagyok értük. Én is szeretném kinyílvánítani a köszönetemet!:-)

    VálaszTörlés
  5. Cressida rohadt jól néz ki :D
    Érdekes egyébként a karakterposzterek bemutatása, én erről arra következtetek,h akikről most érkezett kép azok nagyobb teret kapnak a filmben - aminek örülnék,mert Prim és Johanna karaktere eléggé hanyagolva volt manapság-
    Az első előzetes alapján azt gondolom,h Peeta Johanna helyett fog csatlakozni az osztaghoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez utóbbit amúgy miből gondolod? Mert nekem nem esett le ilyesmi, persze lehet, én nem voltam elég figyelmes (hisz Gale fölött is elsiklottam első blikkre, pedig ő aztán benne volt az előzetesben).

      Törlés
    2. Csak azért gondolom, mert az ikrek láthatóan élnek (még) az előzetesben. És mivel a Boggs és Katniss beszélgetés elég jelentős. ( Coin valódi jellemének bemutatásához ) Nem lenne szerencsés kihagyni, ha Peeta az elejétől az osztagban lenne,kicsit furcsának érezném a jelenetet. Így értelemszerűen kell vki aki helyett Peeta bekerülhet az osztagba.
      Ez persze csak az én elméletem. :P

      Törlés
  6. Sziasztok. Én kB.fél éve akadtam rá erre az oldalra és imádom. Köszönöm :))))

    VálaszTörlés
  7. Szerintem dögösek a poszterek!!!
    Egyébkènt én szeretem az oldalban azt,hogy megosztjuk egymásal a véleményünket,észrevételeinket(és mivel a vélemény egy személyes dolog,ìgy lehet pozitìv és negatìv is),ez még érdekesebbé,izgalmasabbà teszi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nna, én meg nem fogom Rád erőltetni, hogy márpedig nem dögösek.
      (Pedig hidegrázásom van attól, hogy kinn a fele rajongótábor nyakig rúzsozva fotózkodik, de ha meg nekik így jó, hát istenem.)
      Szóval vállalom a véleményem és ellent lehet mondani (baszogatni, na azt nem :)

      Törlés
  8. :DDD
    Igen így van.De ha az lenne minden vágyad,hogy rám erőltesd,se menne,mert nálam ez a fajta "giccsparádé" még simán belefér.De szerintem egy kiforott személyisèget nem zavar ha nem egyezik a véleménye másokèval.
    Persze az oldalt biztos látogatják kisebb gyerekek is,akik ezzel még nem rendelkeznek.
    Valakit az frusztrál ha nem értenek vele egyet,és ez elveszi a kedvét...Megint másvalakit meg pont ez a fajta embertipus frusztrál. :D

    VálaszTörlés
  9. Nekem tetszik a színösszeállítás. de szerintem túl nagy a poszáta. Lehetne kisebb, mondjuk a ruhájukon ( tudom, hogy nem a legjobb ötlet, de mindegy :) De ami engem nagyon zavar, hogy Johanna borzasztóan néz ki így ( mondjuk Prim sem a legjobb ). Egyébként nekem nagyon tetszik az oldalad, és szeretem tudni, hogy Te mit gondolsz. Úgyhogy csak így tovább :D

    VálaszTörlés