2015. július 15., szerda

Izgalmas részletek a Kiválasztott 2. részéről

Na, eljutottam odáig, hogy elkezdjem átbogarászni a Comic Conon készült videóinterjúkat, de úgy döntöttem, nem teszem már ki mindet, csak kiírom belőlük a lényeget. Ezek közül érkezik már ma is, aztán szépen sorban. :)

A Nerdist videója mellett viszont nem szeretnék elmenni szó nélkül, mert olyan filmes titkokat árulnak el, amikről - fogadjunk - eddig még nem hallottatok :D

Willow Shields: A sorozat végén majd Prim felébred, hogy "Hisz ez az egész csak egy álom volt!" Egészen onnan, hogy kihúzták, hogy vegyen részt a viadalon, a Kiválasztott 2. rész végéig, majd felébred és azt mondja "Úristen, hisz ez az egész csak egy álom volt!"
Josh Hutcherson: Igazából van még egy film, amit készítünk, ennek most írják a forgatókönyvét és azt hiszem, úgy 2018 körül jelenik majd meg, szóval igen. Én fogom benne legyőzni Snow elnököt!
Jennifer Lawrence: Szomorú, mert tudod, a végén Katniss öngyilkos lesz, de azért lesz jó oldala is, mert Peeta és Gale összejönnek és boldogan élnek majd együtt. 
Liam Hemsworth: Josh és én csókolózni fogunk ebben a filmben. Igen, van egy csókjelenetünk. Az egy igen érzelmes jelenet, de már kereszteztük egymás útját az elmúlt években, de most megőrülünk és igen, megcsókoljuk egymást!
Jennifer Lawrence: Igen, nagyon érzelmes.
Josh Hutcherson: Nagyon várom már!

Az ugrás után teszem a videót, mert képes magától elindulni.





Ui.: Remélem, senki nem vette komolyan. Egy ilyen videónak azonban nagy hasznát vettük volna április 1-jén. ;)

3 megjegyzés:

  1. Alternatív befejezésnek jó :D Apukám is elolvasta könyvet és a vége előtt arra tippelt, hogy Peeta és Gale összejönnek. :D

    VálaszTörlés
  2. Ezek tiszta gyagyák !!! :D

    VálaszTörlés
  3. Jaj! Én egy pillanatra elhittem! Végülis az ott Hollywood...

    VálaszTörlés