2015. július 15., szerda

Innen-onnan

Összeszedem az elmúlt időszak egyéb híreit, egyrészt mert felgyűlt most sok minden, másrészt pedig mert sok hír a résztvevők Comic Conon való egyéb részvételére vonatkozik, az pedig még most van lecsengőben.

UPDATE: Bár ezt a rovatot nem szoktam frissíteni, de most jelent meg a Joy első előzetese, amelynek szintén Jennifer Lawrence a főszereplője - és félek, mire legközelebb szánom el magam, hogy összedobjam az egyéb híreket, már rég nem lesz ez aktuális. A film (kinn) karácsonytól látható a mozikban (magyar megjelenést még nem látok, de remélem, hozzánk is eljut a film).


Jennifer Lawrence a Comic Conon nem csupán az Éhezők Viadala, de az X-Men panelján is megjelent.


Josh Hutcherson igaz csak az Éhezők Viadala panelen vett részt, de azért ott volt és szépen rendben körbenézett a helyszínen anélkül, hogy bárki zaklatta volna. Mindezt úgy, hogy egy maszkkal álcázta magát, amit Jennifer Lawrence árult el egy interjúban. :) Érdemes megnézni, mert Josh megmutatja mobilján a maszkban róla készült képet is.




Ezután Josh elég gyorsan távozhatott, mert a hétvégén már Cincinattiban vett részt az MLB All-Star Legends and Celebrity softball gáláján. Innen is vannak róla képeink.


Forrás: Zimbio

Liam Hemsworth az egyik főszereplője a The Dressmaker című filmnek (a története ebben a bejegyzésben olvasható), amelynek most jelent meg az első előzetese. Remélem, hozzánk is eljut a film, én úgy megnézném :)



Alan Ritchson (Futótűz - Gloss) az I Can Do That utolsó adásában is bemutatta tehetségét, mégpedig egy show produkció keretein belül. Íme:


Woody Harrelsont a U2 legújabb, Song For Someone című videójában láthatjátok viszont. A "röpke" közel 8 perces videó elég lassan indul, de érdemes megvárni vagy beletekerni annak, aki szereti Woody Harrelsont.


Ismét egy 2. körzetből származó Hivatásos Kiválasztottat alakító dögös színészt láthattok, csak egy évaddal korábbanról. Cato alakítóját, Alexander Ludwigot a Flaunt magazinban és a Comic Con Vikingek panelján is láthatjuk.


Forrás: Flaunt Magazin

A Vikingek panelon:



Gwendoline Christie a Star Wars és a Women Who Kick Ass elnevezésű, női hősökről szóló panelen is részt vett a múlt heti San Diego-i Comic Conon, mindkettőről van egy-egy képünk.


A színésznő benne van abban a 60 fős csapatban is, akik a sarkvidékek védelméért kampányolnak. Erről is van egy képünk:

Forrás: ONTD
Natalie Dormer is kép panelen is részt vett: A Trónok Harca rajongói mellett a Screen Gems panel iránt érdeklődők is láthatták. Róla is vannak képi bizonyítékaink:


Forrás: Zimbio

Dayo Okeniyi-ről még a Terminator: Genisys premierjéről jelentek meg képek. Jaaaj, nagyon örülök, hogy az Éhezők Viadalában Thresh-t alakító fiatal színésznek így beindult a karrierje :)

Képek: Aceshowbiz


Jeffrey Wright-ról egy jelenetfotó jelent meg az HBO sci-fi sorozatából, a Westworld-ből, amelyen Anthony Hopkins társaságában látható. A sorozat majd 2016-ban lesz látható a mozicsatornán.


Új projektes kishíreink is itt vannak szokásosan a végére, bár ebből most nincs olyan sok:

  • Jennifer Lawrence nevét legújabban A Rosie Projekttel hozzák kapcsolatba. A Graeme Simsion által írt regény egy Asperger-szindrómás genetikus professzorról szól, aki tudományos módszerekkel kezd bele társkereső projektjébe is. Amikor megjelenik életében Rosie Jarman, aki teljesen ellentétes, mint amilyen nőt a professzor keres, minden fenekestül felfordul. A regényről bővebben ITT olvashattok. 
  • Francis Lawrence neve is új projektben merült fel, a Deadline szerint felkérték az Eric Jager regényén alapuló The Last Duel című film rendezésére is. Ez a történet egy 1386-ban Jean de Carrouges és Jacques Le Gris közötti párbaj igaz története. Csak az a gyanús nekem, hogy Jennek és Francisnek is olyan sok munka van kilátásban, hogy legalább öt-öt évre le tudnák már kötni magukat akkor is, ha addig nem írnának alá újabbakra.

6 megjegyzés:

  1. Annyira tetszik a Joy előzetes, nagyon elkezdtem várni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is megnézném, ha menne. :) És örülök, hogy kiraktam utólag, nem tudtam, visszanéztek-e még erre a bejegyzésre.

      Törlés
  2. Láttam a Terminatort, de Dayo-t vhogy nem is vettem észre. (Vagy csak nem ismertem fel:D)

    VálaszTörlés
  3. Nektek nem bántja a fületeket a Joy előzetesben az a karácsonyi csengő? :) és Jen és Bradley már megint egy filmben, amit (micsoda meglepetés) David O. Russell rendezett. azért elég ígéretesnek tűnik :D Josh és a maszk. zseniális <3 és Liam meg Kate Winslet, arra is kíváncsi leszek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sőt, azt hiszem, Robert De Niro is szerepelt a Napos Oldalban. Őszintén szólva nekem kissé fura, hogy ugyanazokat a színészeket látom már sokadjára egymás mellett a filmekben, és bármennyire kedveljem őket, nekem ettől az előzetestől - kicsit- Napos Oldal hangulatom lett. Persze látom, hogy teljesen más lesz a történet, ami izgalmasnak is tűnik. Na, majd kiderül télen :)

      Törlés
    2. Nem Russel az egyetlen rendező, aki szeret ugyanazokkal forgatni. Tarantino, Scorsese, stb.
      Amúgy Cooper elvileg csak pár jelenetet kap, maximum 5 percre lesz benne a filmben.

      Törlés