2015. július 22., szerda

Holnap :)

Ma is van UPDATE: mégpedig egy új visszaszámlálós still Boggsról és Peetáról, a Boggs-ot alakító Mahershala Ali instagramjáról. Klassz!!!

Forrás: Mahershala Ali Instagram

Egy képünk van és egy videónk, amelyben Sam Claflin emlékeztet minket, hogy holnap délután érkezik a Kiválasztott 2. rész következő előzetese. Mondjuk én úgy néztem egy eheti előzeteseket tartalmazó listában, hogy "csak" másfél perces lesz, de tudjátok: Soha ne hagyjon el a remény! - hátha hosszabb lesz az.


7 megjegyzés:

  1. A Comic Conról kiszivárgott a trailer audiója még korábban (amit természetesen nem hallgattam meg, és nem is ajánlom senkinek, főleg egy nappal a hivatalos megjelenés előtt), ha minden igaz, 2:30 körül lesz a hossza.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is annyira számítottam, de ahol én néztem, ahol az előzetesek összefoglalója volt egy táblázatban, ott az összes helyen 1:30 volt írva. Neked legyen igazad :)

      Törlés
    2. Az első két rész hivatalos trailere is 2:30 körül volt, a 3-é 1:45. Csak nem szúrják ki a szemünk vacak másfél perccel. :D

      Törlés
  2. Jen facebookját láttad? Ott is van egy másmilyen kép

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, azt is láttam, de azt már nem éreztem olyan újnak és izginek, hogy kitegyem :) Volt sok Jen-es kép is a napokban is szerencsére.

      Törlés
    2. Ja, értem, csak gondoltam szólok, hátha elsiklottál volna felette így a sokminden között:), de a képet tényleg láttuk már

      Törlés
  3. Amúgy kíváncsi vagyok, hogy Boggs/Peeta kép mikor lehet a filmben.

    VálaszTörlés