2015. július 23., csütörtök

Hamarosan érkezik a Kiválasztott 2. részének következő előzetese

5 perc Remélem, 17:00-kor tényleg történik valami, mert aztán negyed órával később le kell lépnem és nem tudom, mikor jutok vissza a gép elé.

20 perc elviekben. Egyelőre semmi, minden néma csönd...

Mindenféle családi okok miatt, mégsem biztos, hogy menni fog a folyamatos frissítés. Az biztos, hogy amint tudom, az előzetest kiteszem. A többi pedig majd alakul. 
Emlékeztetőül: a korábbi napokban a hivatalos profilokra kitett visszaszámlálós stillek közép-európai idő szerint délután 5 órakor jelentek meg, ezért (de más megerősítés ennek kapcsán nincs), ekkorra, vagyis délután 5-re várhatjuk az előzetes érkezését.

Pár dolog addig is. 

Ma este 21:00-tól a Film+-on megnézhetitek az Éhezők Viadala filmváltozatát. Jövő csütörtökön, 20:40-kor (ugyanitt a Film+-on) pedig a Futótüzet láthatjátok. Vikinek köszönet a tippért!

Nem akartam összeszedni az összes várakozós képet, mert volt belőle bőven, és szerintem Ti is követtétek, de ezt a négyet kiemelem, mert teljesen új, ráadásul igen klassz jelenetképeket tettek mögéjük. Nektek melyik a kedvencetek??







Amúgy videókat is kaptunk többet is: először múlt pénteken kaptunk egy rövid ízelítőt, amelyben tudatták, hogy egy hét múlva láthatjuk az előzetest. Tegnap este Sam Claflin emlékeztetett rá, nehogy elfelejtsük, ma reggelre pedig az Entertainment Tonight ízelítőjét is megnézhettük.

Két születésnap is aktuális a mai napon: Philip Seymour Hoffman ma lenne 48 éves, Woody Harrelson pedig az 54.-et töltötte be.


Képek: @QuarterQuellOrg

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nekem mindegyik nagyon tetszik, de ha muszáj választanom akkor a 2. Kicsit olyan...ijesztő nem?
    Egyébként tudom ez nem idetartozik de...a sztárokról szoktál összeszedni híreket? Úgy értem, hogy ami nem a filmhez kapcsolódik mint például milyen más filmben láthatjuk őket vagy magánélet...ilyenekre gondolok. :)
    (mintha korábban láttam volna valami ilyesmit...)
    Amúgy szuper az oldal, de szerintem ezt már írtam egyszer-kétszer... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt, hogy milyen más filmben láthatjuk őket, az Innen-onnan rovatban rendszeresen benne van. Ilyen úgy 1,5-2-3 hetente kerül ki. Ide bele-belecsúszhat egy-egy magánéleti dolog is, de azt igyekszem kerülni, hadd maradjon meg nekik.

      Törlés
    2. Rendben köszi a választ. ;)

      Törlés
  2. Hát én már nagyba beültem gép elé, megy a várakozás! :D De nem is baj, nyaralni voltam, így majd 6 oldallal le vagyok maradva, szóval van mit visszaolvasnom! :O:D Szóval bocsi, ha már nem túl aktuális posztokhoz kommentelek még. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj :) Nem gondolom, hogy létezik, a "nem túl aktuális poszt" fogalma. Csak bátran írj :)

      Én is itt vagyok - egyelőre legalábbis, csak egyelőre csönd van. :)

      Törlés