2015. július 18., szombat

A stábtagok a franchise-on való munka hullámhegyeiről és mélypontjairól

Úgy látszik, nem tudunk szabadulni a Comic Contól, kerülnek még elő videók, és ami elég érdekes és izgalmas, azt még hozom. Hátha érdekel valakit ;) Amúgy klassz videó, mert azon kívül, hogy beszélnek benne, az elején a propaganda anyagot, a végén pedig az első előzetest láthatjátok benne.


A fordítás a folytatásban.




A videóban a riporter elmondja, hogy olyan játékot játszanak, amelynek a neve lent/fent és mindenkinek mondania kell egy-egy pozitív és negatív élményt a sorozattal kapcsolatos munkán.
Josh: Az egyik rossz az első sajtókörút volt. Iszonyúan fárasztó volt. Egy héten keresztül minden nap másik városban voltunk Európában. Minden reggel felkeltünk, majd sajtótájékoztató, premier, repülés tovább, alvás, ébresztő és így tovább.
Jen: Az egyik mélypontot az atlantai vonatok jelentették. Rengeteget kellett vágnunk és utószinkronizálnunk miatta.
Willow: Az utolsó napom volt a legrosszabb a forgatáson. Bizonyos szempontból jó is volt persze, de ugyanakkor meg rossz, mert olyan sokan sírtak, szóval nagyon szomorú volt az utolsó forgatási nap. Mert persze a szereplőtársakat még sokat látjuk, de például az operatőrt, a sminkest, a fodrászt nem, szóval tőlük el kellett búcsúzni, pedig ők is olyanná váltak, mintha a családtagjaink lennének.
Josh: A legrosszabb rossz a film forgatásának befejezése volt.
Nina: Szerintem a nap, amikor majd kijön az utolsó film. Mert akkor tényleg mindennek vége lesz. Az kicsit keserédes lesz.
Jen: Rossz... Amikor Josh bekattant és nem vehetett részt velünk közös jelenetekben. A jó az volt, amikor meglepett, és épp róla néztem egy videót és megpróbáltam érzelmes hangulatba kerülni, hisz elrabolták, aztán egyszer csak felbukkant, akkor könnyekben törtem ki.
Willow: Az én legjobb élményem ezen filmek készítése során az első Éhezők Viadala film forgatása volt. Szó szoros értelmében az a pillanat, amikor végigmentem az utcán és hallottam a rajongók izgatottságát. Úristen, nem is gondoltam volna, hogy ez lesz.
Josh: Amikor először jelentem meg a forgatáson, az hihetetlen volt, amikor megismerkedtem ezekkel az emberekkel és rájöttem, hogy az egész csapat milyen nagyszerű.
Jen: Jók... Hawaii-on forgatni.
Josh: A másik jó pedig Hawaii-on forgatni. Mert amikor lementünk, igazi Hawaii hangulat volt, és az egész stáb ráhangolódott erre és állandóan eljártunk szórakozni a forgatás után és hétvégeken, szóval ez határozottan jó volt.
Nina: Őszintén szólva a legjobb élmények engem épp most érnek. Itt lenni a Comic Conon, találkozni azokkal az emberekkel, akik szeretnek minket, egy olyan filmet promózni, ami tényleg közvetíti ezeknek a könyveknek az üzenetét.
Jennek a riporter: Biztos vagyok benne, hogy számodra a rossz élmények közé tartozott az éneklés.
Jen: Rossz, rossz, rossz [volt]. Az a szó szoros értelmében borzalmas volt, mert ez volt a legnagyobb félelmem, mégis meg kellett csinálnom. Ráadásul rengeteget használták a reklámokban, a médiában és mindannyiszor szíven ütött.

2 megjegyzés:

  1. Jen Josh-os élménye, amikor sírni kezdett nagyon aranyos :)
    Amúgy el sem hiszem, hogy tegnap volt Donald Sutherland 80 éves. Nem néz ki annyinak.
    Ncsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony. És nem is csak az: engem a szellemi frissessége bűvöl el, és hogy még ebben a korban is zseniális színész, humoros ember!

      Törlés