2015. július 13., hétfő

A főszereplő hármas a Conan Show-ban

Hogy mindenki profitáljon a Lionsgate-Conan együttműködésből, július 9-én este Conan Show-jában vendégül látta a sorozat főszereplő hármasát, akikkel felvételről készült adást mutattak be.

Az első videóban Josh "elszólja magát" :)
A videóban Conan arról faggatná a kis csapatot, hogy most, hogy kész vannak az Éhezők Viadala filmek, nincs több könyv, a Lionsgate nem tervezi-e, hogy készít folytatást vagy előzményfilmet. Jennifer Lawrence épp elkezdene terelni, amikor Josh rávágja: "De lesz!" Majd helyesbít: "Nem, nem, elnézést, erről nem beszélhetek. Majd meglátjuk, mi lesz."
Conan nem hagyja annyiban, piszkálja még kicsit Josht, mondván: "Ez volt a legbénább hazugság, amit valaha hallottam: De lesz! Majd meglátjuk mi lesz!"
Utána Conan munkatársa(?) azt mondja, Josh nyilván most írja a negyedik könyvet, Josh fanfiction-jét!
Később még megkérdezi Conan, hogy ha lenne folytatás, részt vennének-e benne. Josh igen, Jen viszont azt gondolja, a stáb már kiöregedett - ezen a többiek kiakadnak - és majd később, biztos csinálnak meg feldolgozást, fiatalabb, erősebb színészekkel, akár úgy 10 éven belül.

Amúgy érdekesség, hogy ez a videó lekerült Conan oldaláról és a YT-ról is, örülök, hogy egyáltalán akadt még beágyazható verzió - ezért köszönet Peetának!
Egyébiránt az Entertainment Weekly cikke szerint a Lionsgate-hez közeli források szerint jelen pillanatban nincsenek tervek újabb Éhezők Viadala filmre vonatkozóan.




A következő videóban, arról faggatják a triót, hogy mi lenne, ha szerelmi háromszög helyett egy édes-hármas szerepelne a sorozatban.
Jennifer Lawrence nem tiltakozik.
- Épp ezért a Kiválasztott 2. részében, ezt megcsináltuk. Azt mondtuk, ha gruppent akarnak, hát legyen gruppen. Nem fogtok csalódni a Kiválasztott 2. részében - mondja Jennifer tök komolyan, és a srácok is egyetértően vigyorognak. :)
A perverz poén után Jen egy pillanatra elkomorodott, gondolván, hogy lesz egy beszélgetése a produkció fejeseivel, de aztán megnyugodott:
- Jó, rendben, már leforgattuk a filmeket, már nem rúghatnak ki!

A következő egy hosszabb videó, az interjú elejét láthatjuk. Izgi a videó, mindenféle szemszögből láthatjuk a srácokat, ezt a bal felső sarokban állíthatjátok, ahogy tetszik.

Olyan szempontból is izgi a videó, hogy az első másfél percben csak őrjöngés meg visítás van (ezen nincs mit fordítani :) és Conan csak annyit mond, hogy ilyen őrült rajongói reakciót még nem látott (nem volt ez még életében Justin Bieber meg One Direction koncerten, fogadjunk ;), majd azt a kérdést teszi fel, hogy melyik az az ország, ahol a legőrültebbek a rajongók, hol érezték, hogy ez már túl sok? Jen Spanyolországot és Olaszországot említi, hogy ott nagyon szenvedélyesek.
Josh elmesél egy esetet, hogy Olaszországban egy alkalommal fegyveres rendőrök védték őket a nagyjából 12 éves Éhezők Viadala rajongóktól. Jen megnyugtat, hogy azért nem lőnének le rajongót :) Amikor már majdnem végeztek a vörös szőnyegen, Josh hátranézett (jaj, de édes, hogy véletlenül a "hátra" szóhoz tette a múlt időt a lelkesedés hevében :D) és látta, hogy az egyik védőkorlátot ledöntötték és már lelki szemei előtt látta, hogy az olasz Éhezők Viadala rajongók hordája követi őket :) Liam hozzáteszi, hogy ekkor először láttak olyat, amint egy embertömeg közelít feléjük. Egymás hegyén-hátán próbáltak előre jutni.
Aztán arról beszélgetnek, hogy a srácok esetében szokott-e olyan előfordulni, hogy egy rajongó odamegy hozzájuk és nem az ő, hanem a másik karakterének rajongója. Josh mesél ilyen esetet, hogy kellemesen elbeszélget a rajongóval, majd az illető közli, hogy ő Team Gale és elhúz az ellenkező irányba.
Liam még hozzáteszi, hogy olyan is volt, hogy beszélgetett valakivel és kiderült, hogy az illető nem is látta az Éhezők Viadala filmeket, de azért akart vele egy közös képet készíteni. Josh egyetért, és elmondja, hogy még olyan is volt, hogy valaki úgy akart vele közös képet készíteni, hogy előtte közölte, hogy amúgy nem tudja kicsoda Josh.
Végül arról beszélnek - hírességek egymás közt - milyen érzés, amikor úgy mennek el mellettük az emberek, hogy közlik, hogy "Tudom, ő kicsoda!"

Az utolsó videóban Jennifer Lawrence mocskos szájának köszönhetően jótékonykodik.
Conan elmondja Jennek, hogy tudja, milyen mocskos a szája és hogy káromkodik, mint egy kocsis. Josh gonosz módon egyetért ezzel, Jennifer pedig közli, hogy ez számára újdonság számára. Mindenesetre Conan megnyugtatja, hogy most jóra fordíthatja ezt a tulajdonságát, és elővesz egy "káromkodós perselyt" és kb 5000 dollár értékű 100 dollárost. Jennek harminc másodpercen keresztül kell káromkodnia, és Conan minden egyes szitokszó után bedob egy százdollárost, majd a végén Jen dönti el, hogy milyen célra adományoz. Bírom az elején, amikor Jen készül a "produkcióra", és ezt mondogatja: "A gyerekekért teszem, a gyerekekért teszem, a kib... gyerekért teszem!"
Végül Conan utólag bedobja az összes pénzt, azt mondja, még meg is duplázzák, és azt az összeget ajánlhatja fel Jen, akinek szeretné. Akit érdekel, hogyan káromkodik Jen élő egyenesben, ITT talál egy (kulisszák mögötti) sípolásmentes verziót is a kihívásról.

10 megjegyzés:

  1. köszönjük ezt a fordítást, tetszett ez a bejegyzés. szeretem az ilyen showkat, pont Jennek valók. :D nagyon aranyos az elején, ahol Josh elszólja magát, imádom :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, én megnéztem a cenzúrázatlan változatát a videónak. Jennifer csak úgy szórja a csúnya szavakat!!!

    VálaszTörlés
  3. Igen, Jennek nem okoz nagy nehézséget a csúnya szavak felsorolása ;)

    VálaszTörlés
  4. Csak nekem nem indul el az első videó(már reggel láttam ((nagyon jó volt)) de most nem tudom elíndítani) ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy oda is van írva, üldözik a videót, lehet Josh tényleg olyat mondott, amit nem kellett volna.

      Törlés
    2. Akkor tényleg lehet lesz még film? :)

      Törlés
    3. Hát, én nem fogadnék rá.
      Személy szerint azt gondolom, hogy bár jelenleg - hivatalosan legalábbis - nincs róla szó, de szerintem a Lionsgate keresgéli a lehetőséget.
      A fenti videóval kapcsolatos hisztit (hogy mindenhonnan leszedik meg ilyenek) csak azért nem értem igazából, mert ez egy előre felvett anyag. Felvehették volna még egyszer, baki nélkül, és nincs felhajtás körülötte.

      Törlés
    4. na, most már megint meg tudom nézni :DD

      Törlés
  5. Hát, Jenben nem csalódtam :D
    Köszi, hogy hoztad, èlvezet volt olvasni :)

    VálaszTörlés
  6. Hát én szétröhögtem ezen a seggem.....:DDDDDDDD

    VálaszTörlés