2015. július 20., hétfő

... 3 nap múlva előzetes!

Na, most vagy én nem tudok számolni (de igen - és erről papírom is van), vagy Nina Jacobson nézte be és tett ki másik képet, de eszerint 3 nap múlva előzetes. Szerintem 4, de majd kiderül :)

UPDATE: Közben kikerült egy másik kép is, az az Éhezők Viadala hivatalos Twitter profiljára, azon is 3 nap áll, vagyis nem pénteken, hanem CSÜTÖRTÖKÖN ÉRKEZIK az új előzetes. Mivel az a másik kép Los Angeles-i idő szerint reggel 8-kor, a mi időzónánk szerint délután 5-kor jelent meg, a kintiek azt tippelik, csütörtökön ugyanekkor (délután 5 órakor) érkezik majd a Kiválasztott 2. rész hivatalos, mozis előzetese is. Kiteszem a másik képet, de marad Nináé is.

Forrás: @TheHungerGames

Forrás: @ninajacobson
Nina amúgy azt mondja, alig várja, hogy mindenki láthassa az előzetest, amit a Comic Con résztvevői már láthattak.

Még UPDATE-ebb update:
Elizabeth Banks is posztolt egy három nap múlva előzetes képet. Ok, azt is láttuk már (hűűű, nem is, AZ oldalnézetes volt, EZ elölnézetes :), de legyen teljes a kép, az ugrás után láthatjátok az ő stilljét is.



Forrás: @ElizabethBanks

5 megjegyzés:

  1. A közösségi oldalon mas kepet lattam. Vagy twitterol nézted? Bá ott is 3 nap van. Egyebkent szerintem lehet?hogy csütörtök. Valamiért 23-ra emlekszem:) de lehet péntek is

    VálaszTörlés
  2. En lattam egy bejegyzest fb-n, hogy csutortokon lesz pentek helyett... nem tudom mwnnyi az igazság alapja ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, közben megjött a megerősítés a Lionsgate-től.
      Logikus, mert valszeg valamelyik péntektől induló filmmel már mutatni akarják a mozikban és nem közvetlenül előtte/aznap szokták bemutatni, hanem előtte nap reálisabb is.

      Törlés
  3. Két hét nyaralás után tegnap a hatórás buszúton olvastam vissza a bejegyzéseket július 7-től fogva. Azt kell, hogy mondjam, Ancsi, le a kalappal előtted! A Coming Con-os híreket jó volt elolvasni, biztosan klassz volt a hangulat odakint. Sajnálom, hogy a chatről lecsúsztam, de hát ez van. Az interjúk fordítását ezúton is köszönöm, nem csalódtam a színészekben, most is jó volt olvasni a nyilatkozataikat!
    Katniss piros ruhája egyszerűen elképeztően jó, nekem nagyon bejön! A videó viszont túl mű nekem, nem is beszélve arról, hogy azt sugallja, Katniss hatalomra akar törni. Az előzetest viszont nagyon várom, a beszámolók alapján biztosan klassz lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hát én nem nyaraltam két hétig ;)
      De legalább szabadságon vagyok, volt rá időm és szívesen csináltam. Így pedig, hogy még utólag is van rá kereslet, különösen.
      (és alig győzöm úgy szervezni a programomat, hogy gépközelben lehessek csütörtökön :)

      Törlés